Survivor 4: Η συγκλονιστική ιστορία του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον χαμό του αδερφού του

«Ήταν όλοι στο νοσοκομείο και εμείς ήμασταν μόνοι μας...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η συγκλονιστική ιστορία του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον χαμό του αδερφού του

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι για τον χαμό του αδερφού του, ο οποίος του άλλαξε τη ζωή.

Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος το είχε αναφέρει μόνο μία φορά καθώς όπως είχε αποκαλύψει ο Περικλής Κονδυλάτος που ήταν και αυτός που πρώτος αποκάλυψε αυτή τη λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, δεν ήθελε να τη χρησιμοποιήσει για να συγκινήσει τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ωστόσο μίλησε γι΄αυτό το περιστατικό και στάθηκε στο γεγονός πως από τότε ξεκίνησε να δείχνει μεγάλο σεβασμό στην οικογένειά του.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Survivor 4

Δεν θέλαμε να δωροδοκήσουμε, το κάναμε γιατί..."

Από το βράδυ της Τετάρτης, όπου διαμορφώθηκε η τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor, οι συγγενείς του Γιώργου Ασημακόπουλου που διατηρούν γνωστό κατάστημα με ρούχα ανακοίνωσαν στο instagram πως όποιος πάει στο μαγαζί και δείξει πως έστειλε μήνυμα για να ψηφίσει να παραμείνει ο Γιώργος στο παιχνίδι, θα έχει έκπτωση έως και 30% στα προϊόντα τους!

Όπως καταλαβαίνετε η ανακοίνωση αυτή έφερε θύελλα αντιδράσεων στα social. Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε βρέθηκε στο κατάστημα του πατέρα του Γιώργου Ασημακόπουλου κι εκείνος είχε όλη την καλή διάθεση να εξηγήσει τον λόγο που έκαναν την κίνηση αυτή.

"Η κίνηση αυτή ήταν μέσα από την καρδιά μας. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έκανε τόσα πολλά, που στήριξε 6 μήνες τον Γιώργο. Είναι κάτι ανθρώπινο γιατί είμαστε απλοί άνθρωποι. Δεν έχει σχέση με δωροδοκία. Εμείς το κάναμε για την αγάπη του κόσμου κι επειδή πληρώνουν 2 ευρώ με το μήνυμα για να στηρίξουν τον Γιώργο, αν τους ανταμείψουμε. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, τίποτα παραπάνω.

Όλοι θα θέλαμε να τον δούμε στον τελικό, τι να πω ότι δεν το θέλω; Μακάρι να τον δούμε." είπε μεταξύ άλλων.