Νικολέτα Μαυρίδη - αποκλειστικό: "Στο Survivor έπαθα φωτοαλλεργία"

"Έβγαζα φουσκάλες γύρω από..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέτα Μαυρίδη - αποκλειστικό:

Οι πιο καλά διαβασμένοι τη θυμούνται από το “Dancing with the Stars” το 2013 και πιο πρόσφατα το 2018, όταν το κατέκτησε κιόλας. Η Νικολέτα Μαυρίδη χορεύει μαζί μας το ταγκό της ζωής της και μας μαθαίνει κάθε βήμα που την έφερε μέχρι εδώ: Από την απώλεια του πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία στον έρωτα και στα πισωγυρίσματα που δεν έπιασαν και φυσικά στο Survivor, όπου σχολιάζει όλα τα τεκταινόμενα και την σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό.

Ακόμα δεν έχει επανέλθει στην καθημερινότητά της, αλλά κάνει βήματα μπροστά και κάθε μέρα νιώθει καλύτερα. Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, το πρόγραμμά της, αφού, ως δασκάλα χορού, γυμνάστρια και pilates instructor, καλείται να αναλάβει πολλούς ρόλους. Αυτές τις μέρες ετοιμάζει τον δικό της χώρο και κοιτάζει μπροστά.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Νικολέτας Μαυρίδη

Νικολέτα Μαυρίδη Survivor περιοδικό You

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο Survivor;

Ήταν κάτι πολύ απρόσμενο. Στάθηκα πολύ τυχερή γιατί είχα δίπλα μου τον αδελφό μου και τις φίλες μου που μου έλεγαν: «Πήγαινε, γιατί πραγματικά είσαι μια Survivor», κάθε φορά που το βλέπαμε τυχαία στο ζάπινγκ.

Το σώμα σου πώς αντέδρασε στην πείνα και στις κακουχίες;

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα προφανώς ήταν η πείνα και η βρομιά, αν και θεωρώ πως είναι ευκολότερο για εμάς τις γυναίκες, καθώς οι άντρες πεινάνε περισσότερο. Σε κάποια έπαθλα τούς δίναμε το φαγητό μας, γιατί δεν αντέχαμε να φάμε άλλο. Στην πορεία του παιχνιδιού έπαθα φωτο-αλλεργία, έβγαζα φουσκάλες γύρω από τις πληγές μου και με έπιανε φαγούρα. Το αποκορύφωμα ήταν που χτύπησα τη μέση μου και έπαιζα δύο μήνες με πόνους. Από τη μία ήταν καλό που έφυγα, γιατί έπρεπε να προσέξω το σώμα μου, που είναι και η δουλειά μου.

Είπες πως οι άντρες δυσκολεύονται περισσότερο με την πείνα, αλλά οι γυναίκες έχουν γυναικολογικά προβλήματα, επειδή τους κόβεται η έμμηνος ρύση. Αντιμετώπισες κάτι αντίστοιχο;

Εμένα μου κόπηκε από την αρχή του παιχνιδιού. Για τέσσερις μήνες δεν είχα αδιαθετήσει, μέχρι που γύρισα. Λίγο πριν φύγω από το Survivor ένιωθα τα πόδια μου πρησμένα και μουδιασμένα, λόγω των γυναικολογικών μου. Επίσης ήθελα να φάω σοκολάτα, ακόμα τρώω πολύ και σοκαρίστηκα βγαίνοντας από το παιχνίδι, γιατί πήρα απότομα βάρος.

Έγινε πολύς λόγος για την σχέση σου με τον Παύλο Γαλακτερό...

Με όλους εννοείς. Με έβγαλαν ότι είμαι κοπέλα με τον Παύλο, με τον Σάκη και με τον Ηλία. Δεν ξέρω με ποιον δεν τα έχω στο φετινό Survivor! (γελάει) Με αυτό τον άνθρωπο, όμως, είμαστε κολλητοί, αδέλφια. Περισσότερο φίλοι, δεν γίνεται.

Η αγάπη σας είναι μόνο αδελφική;

Μόνο. Ο Παύλος είναι για μένα ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Μόλις βγήκα από το παιχνίδι μού είπε: «Πάμε Μύκονο» και έτσι πήγαμε (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους από την παραλία), ήταν κάτι που συζητούσαμε όλα τα παιδιά όσο ήμασταν στο Survivor. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Ξέρω τι συμβαίνει στη ζωή μου, τα έχω καλά με τον εαυτό μου, οπότε δεν με αφορά τι πιστεύουν οι άλλοι.

Περισσότερα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ