Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας: "Δεν έπεσε θύμα κακοποίησης και ούτε αποπειράθηκε ο Σάκης να την κακοποιήσει"

Το ξέσπασμά της μετά το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας:

Μετά τα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η μητέρα της Μαριαλένας αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τόσο για να στηρίξει την κόρη της που βρίσκεται τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο, όσο και για να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αναφέρουν πως η Μαριαλένα κακοποιήθηκε από τον Σάκη Κατσούλη.

Να υπενθυμίσουμε πως εχθές οι δυο παίκτες είχαν μια πολύ προσωπική στιγμή μπροστά στις κάμερες.

Η ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας

Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο Survivor το παιδί μου και όσες φορές κι αν έπεσε, τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα και ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης. Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΎΜΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ κ ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΆΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Κατσούλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου((Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα)) Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΊΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karate ή πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές και όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΏΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΌΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ

Survivor 4 μητέρα Μαριαλένας

Αγνώριστος ο Σάκης Κατσούλης το 2010

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη, 11 χρόνια πριν, όταν έπαιζε ως τερματοφύλακας στον Παναιγιάλειο.