Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: «Μετά το παιχνίδι είχα προβλήματα με...»

Τα έπαθε όλα μετά το ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: «Μετά το παιχνίδι είχα προβλήματα με...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor 4. Η δημοσιογράφος που έπαιζε για την ομάδα των Διασήμων, αποκάλυψε τα προβλήματα που απέκτησε μετά την αποχώρηση της.

Τα προβλήματα της Ανθής Σαλαγκούδη μετά το Survivor 4

«Είχα κάποια προβλήματα με τον κύκλο μου, τώρα ξεκίνησα να επανέρχομαι. Από εκεί και πέρα είχα και πολλά προβλήματα με την διατροφή γιατί ήμουν πολύ αδύνατη. Από την πλήρη αφαγία πήγα στην απόλυτη λαιμαργία, οπότε το έχασα πάρα πολύ κι έβαλα πολύ γρήγορα 12 κιλά ενώ είχα χάσει 7. Μετά πήγα σε διατροφολόγο και προσπαθώ τώρα να το φτιάξω.

«Μου έχουν μείνει κάποια σημάδια στο σώμα αλλά έχω πιο πολύ θέμα με την μέση μου. Είχα πέσει κάτω κι είχα χτυπήσει επανειλημμένα στο ίδιο σημείο και μετά είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις στο σανίδι» αποκάλυψε η Ανθή Σαλαγκούδη, την οποία πριν λίγες ημέρες πρώην συμπαίκτρια της, την έκραξε πάρα πολύ άσχημα.

Με βουρκωμένα μάτια στον αέρα της εκπομπής η Ανθή Σαλαγκούδη

Το πρωί της Πέμπτης καλεσμένη στο πλατό του Πάμε Δανάη βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη! Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε - ξανά - για την εμπειρία της στο παιχνίδι και δεν έκρυψε την στεναχώρια της για όλα αυτά που ακούστηκαν για εκείνη και την οικογένειά της κατά καιρούς.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα μαθήματα που πήρα στο Survivor και έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες σχέσεις, σίγουρα τα έχω ξαναζήσει στην πραγματική μου ζωή. Δεν ήταν ότι έπεσα από τα σύννεφα. Σίγουρα μου έμαθε πως κάποια πράγματα δεν είναι δεδομένα και επίσης πόσο σημαντική είναι η οικογένεια μου».

Με πιάνει συναισθηματική φόρτιση στους άλλους, μπροστά στους γονείς μου είμαι πάρα πολύ κουλ και δεν είμαι πολύ εκδηλωτική. Κατάλαβα ότι προφανώς και είχαν περάσει άσχημα όσο ήμουν μες στο παιχνίδι, πιέστηκαν πάρα πολύ και είμαι πιο χαλαρή όταν είμαι μαζί τους» πρόσθεσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του MEGA.