Survivor 4: «Του Σάκη του αρέσουν τα μοντέλα και οι τραγουδίστριες»

«Είχε σχέση με κάποια τραγουδίστρια που είχε πάει σε ριάλιτι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Του Σάκη του αρέσουν τα μοντέλα και οι τραγουδίστριες»

Δηλώσεις στην εκπομπή Pop Up έκανε το μεσημέρι της τρίτης, ο δημοσιογράφος Μάνος Κατσαμπούρης, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τον Σάκη Κατσούλη. Ο ίδιος θέλησε να δώσει μερικές πληροφορίες για την προσωπική ζωή του παίκτη που έχει ταρακουνήσει τα νερά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα καθώς και σε προηγούμενες σχέσεις με μοντέλα και τραγουδίστριες.

Οι δηλώσεις για τον Σάκη Κατσούλη

«Έχει εταιρεία με ρούχα και με είχε πιάσει και μου έδινε ρούχα για να τα διαφημίζω. Ήταν ερωτιάρης και πάντα του άρεσαν γυναίκες μέσα στον χώρο. Είχε σχέση με κάποια τραγουδίστρια που είχε πάει σε ριάλιτι. Του άρεσαν τα μοντέλα και οι τραγουδίστριες» δήλωσε.

Για τη σχέση του με τη Μαριαλένα και το πόσο ήρθαν κοντά στο Survivor δήλωσε πως του φαίνεται σαν ένα στημένο σενάριο δεδομένου του πώς πρωτοαντέδρασε η παίκτρια και πώς εξελίχθηκαν στη συνέχεια τα πράγματα.

«Εννοείται θα παντρέψω Σάκη και Μαριαλένα αν παντρευτούν»

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου αναφέρθηκε στο Survivor 4 και συγκεκριμένα, στην Μαριαλένα και τον Σάκη, όπου μπορεί να χώρισαν πριν μπουν στο παιχνίδι, ωστόσο πλέον έχουν έρθει και πάλι κοντά και όπως τα σημάδια δείχνουν ο έρωτας τους έχει φουντώσει, όπως άλλωστε λένε πρώην συμπαίκτες τους.

«Τελικό θα πάνε ο Σάκης και η Μαριαλένα που εννοείται ότι θα τους παντρέψω αν παντρευτούν» είπε αρχικά και συνέχισε ο τραγουδιστής «Εννοείται ότι θα μιλήσω με τα παιδιά που είχα τσακωθεί μέσα στο παιχνίδι, αφού και στα γενέθλιά κάλεσα τους πάντες. Γενικά μου αρέσει να είμαι ενωτικός».

Όσον αφορά τη Δήμητρά: «Με τη γυναίκα μου είμαστε πολύ καλά, αλλά δεν το περίμενε και αυτή να λείψω τόσο καιρό. Μισός χρόνος είναι πολύ, νόμιζε ότι θα πάω μια βδομάδα ή ένα μήνα».