Survivor 4: Βαρύ το κλίμα μετά το συμβούλιο

«Βγάλαμε τα εσώψυχά μας...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Βαρύ το κλίμα μετά το συμβούλιο

Εξαιρετικά βαρύ ήταν το κλίμα στην παραλία, μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 καθώς οι παίκτες κλήθηκαν να μιλήσουν για τις στιγμές της ζωής τους που τους έχουν στιγματίσει όσο τίποτα.

Τόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος, συγκίνησαν με τις αφηγήσεις τους και λίγο αργότερα, δήλωσαν συγκλονισμένοι με τα όσα έμαθαν.

Τα σχόλια των παικτών για το συμβούλιο του Survivor 4

«Στο συμβούλιο χθες είπαμε και τα εσώψυχά μας. Δεν ήξερα όλες τις πτυχές των συμπαικτών μου γιατί το κάθε παιδί εδώ πέρα κουβαλάει τον δικό του σταυρό, όσο μεγάλος ή μικρός κι αν είναι. Τι να πω... συγκινητικά πράγματα...» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Συγκίνησε ο Ηλίας Μπόγδανος για το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή

Μία συγκλονιστική ιστορία αποφάσισε να μοιραστεί στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από περίπου 10 χρόνια, το οποίο κόντεψε να του στερήσει τη ζωή.

Όπως εξήγησε, το ατύχημα έγινε όταν ένας οδηγός δεν πρόσεξε, πέρασε ένα κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω του. Τότε, ο τραγουδιστής βρέθηκε για ένα μήνα σε κώμα και οι γιατροί έκριναν πως δεν ήταν καθόλου εύκολο να τον κρατήσουν στη ζωή.

Παρόλα αυτά, ο Ηλίας τα κατάφερε και όπως αποκάλυψη, η ιστορία αυτή του άλλαξε τη ζωή και τον έκανε να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα.

«Έμεινα σε κώμα ένα μήνα. Είχα λίγες πιθανότητες για να ζήσω, παρόλο που φορούσα κράνος και στολή. Μου αφαίρεσαν τη σπλήνα, ήταν θαύμα αυτό που έζησε. Όταν σηκώθηκα είχε δίπλα μου όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου έχουν σταθεί στη ζωή μου. Δεν μπορώ να το περιγράψω καν, όλος ο διάδρομος του «Ευαγγελισμού» ήταν γεμάτος», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.