Survivor 4 - Σάκης: «Ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος έχουν σε απόσταση τον Ηλία»

Επειδή έχασε την ατομική ασυλία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σάκης: «Ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος έχουν σε απόσταση τον Ηλία»

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί της το έπαθλο. Στον τελευταίο αγώνα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Μπόγδανο και το μέλος των Amigos δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να προστατεύσει την παρέα του.

Λίγο αργότερα, μόλις πήγαν στην παραλία οι παίκτες, ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα σχολίασε πως τόσο ο Κόρο όσο και ο Ασημακόπουλος έχουν απομακρύνει τον Ηλία λόγω της ήττας του στο αγώνισμα.

Βέβαια δεν είδαμε όντως κάτι τέτοιο στα πλάνα που προβλήθηκαν μιας και ο μόνος που πραγματικά απομονώθηκε ήταν ο Κόρο.

Το σχόλιο του Σάκη για τους Κόρο - Ασημακόπουλο - Μπόγδανο

Ο Σάκης είπε στη Μαριαλένα να σωπάσει

Ο Σάκης Κατσούλης είχε τα νεύρα του στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4 μιας και έχασε αρκετές από τις ζωές του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάπως έτσι λοιπόν, δε δίστασε να προχωρήσει σε μία απαράδεκτη κίνηση προς τη Μαριαλένα.

Έχοντας χάσει λοιπόν έναν αγώνα, η Μαριαλένα γύρισε και του είπε, «γιατί ρε αγάπη μου». Τόσο πολύ τον εκνεύρισε τον Σάκη η φράση αυτή της Μαριαλένας, που της έκανε σήμα να σωπάσει και εκείνη φυσικά τον άκουσε.

Θυμίζουμε πως όλα αυτά γίνονται μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για την συμπεριφορά του Σάκη προς την Μαριαλένα.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν», είχε πει ο Μπάρτζης και σίγουρα το παρακάτω στιγμιότυπο αποτελεί, τροφή για σκέψη.