Survivor 4: Το post του Λιανού που ανέβηκε και κατέβηκε σε δευτερόλεπτα

Του έβαλε "χέρι" η παραγωγή...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το post του Λιανού που ανέβηκε και κατέβηκε σε δευτερόλεπτα

Χαμός επικρατεί από το βράδυ της Τετάρτης στο διαδίκτυο με τo insta live που έκανε ο Τούρκος Παραγωγός του Survivor, στο προσωπικό του προφίλ.

Ο Ατζούν έδειχνε βίντεο από ένα πάρτι που έκαναν οι Έλληνες και Τούρκοι παίκτες και από αυτό το βίντεο οι χρήστες του διαδικτύου και φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι παρατήρησαν πως απουσιάζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν να διαδίδονται οι φήμες πως η Μαριαλένα είναι η παίκτρια που αποχωρεί την Κυριακή καθώς όπως γνωρίζουμε όσοι το παρακολουθούμε, είναι μια από τους τρεις προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Φήμες, βέβαια, που το Youweekly.gr διέψευσε νωρίς το πρωί, αφού σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ τον λόγο που η Μαριαλένα απουσίαζε από το πάρτι. Και ο λόγος αυτός ήταν σοβαρός...

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας, η ανάρτηση του Λιανού, η οποία ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μετά από λίγα λεπτά κατέβηκε. Μάλλον από παρότρυνση της παραγωγής... Εμείς, όμως, προλάβαμε να κάνουμε το screenshot και μπορείτε να την δείτε παρακάτω...

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Survivor 4 Γιώργος Λιανός

Οργή στο Twitter για Σάκη - Μαριαλένα

Εκτός εαυτού φαίνεται πως είναι το Twitter με τη συμπεριφορά του Σάκη προς τη Μαριαλένα. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν με αρνητικό τρόπο το πόσο πολύ εκθειάζει η Μαριαλένα τον Σάκη, την ώρα που πριν από λίγο καιρό τον έλεγε καραγκιόζη.

Φυσικά δε θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη και η απαράδεκτη κίνηση του Σάκη προς τη Μαριαλένα κατά την ώρα του αγώνα.