«Το Survivor είναι εγκεφαλική νέκρωση»

Και όμως το είπε ο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το Survivor είναι εγκεφαλική νέκρωση»

Ο Σπύρος Πώρος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου μίλησε για το GNTM που έρχεται και πάλι στις οθόνες, αλλά και για το Survivor 4 που προβάλλεται ειδικά φέτος με μεγάλη επιτυχία.

«Ξέρω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που θα μπει στο GNTM αλλά σαν μοντέλο. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το GNTM, όλα είναι θέμα timing και συνεργατών κι όχι τόσο αν είσαι διεθνής φωτογράφο», είπε αρχικά για το ριάλιτι μοντέλων.

Η δήλωση του Σπύρου Πώρου για το Survivor

«Παλιά μου είχε γίνει πρόταση αλλά δεν ήμουν στην Ελλάδα και δεν γινόταν. Έχω δει μερικά επεισόδια. Είναι αυτό που είναι λίγο εγκεφαλική νέκρωση για να ανταπεξέρχεται ο άνθρωπος γιατί το χρειάζεται ο άνθρωπος, πριν πέσει για ύπνο. Έχω ξεχωρίσει αγωνιστικά τον Γιώργο Κόρομι», ανέφερε, λίγο πριν την αποχώρηση της Κυριακής για την οποία έχουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Αναλυτικά τα 23/6 highlights του Survivor 4

Ο Σάκης «αδειάζει» ξανά τον Ασημακόπουλο

Μπορεί να βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες του φετινού κύκλου του Survivor 4, αλλά ο Σάκης Κατσούλης δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να... αφήσει το φαρμάκι του, κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Λίγο μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και εν όψει της τελευταίας φετινής ατομικής ασυλίας, ο Σάκης μίλησε για το γεγονός, ότι υπέδειξε το συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση, κερδίζοντας στον προηγούμενο αγώνα και θεωρώντας, ότι η στάση του είναι υποκριτική.

«Λέει συνέχεια, ότι όλοι θα ψηφιστούμε και δεν τον ενοχλεί, αλλά τελικά τον είδα να βγάζει έναν εκνευρισμό για την υποψηφιότητά του», είπε μπροστά στην κάμερα, ρίχνοντας τα «βέλη» του.

Βαρύ το κλίμα μετά το συμβούλιο

Εξαιρετικά βαρύ ήταν το κλίμα στην παραλία, μετά το προχθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 καθώς οι παίκτες κλήθηκαν να μιλήσουν για τις στιγμές της ζωής τους που τους έχουν στιγματίσει όσο τίποτα.

Τόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος, συγκίνησαν με τις αφηγήσεις τους και λίγο αργότερα, δήλωσαν συγκλονισμένοι με τα όσα έμαθαν.

«Στο συμβούλιο χθες είπαμε και τα εσώψυχά μας. Δεν ήξερα όλες τις πτυχές των συμπαικτών μου γιατί το κάθε παιδί εδώ πέρα κουβαλάει τον δικό του σταυρό, όσο μεγάλος ή μικρός κι αν είναι. Τι να πω... συγκινητικά πράγματα...» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο «στόχαστρο» των Amigos η Μαριαλένα

Με έναν στόχο φαίνεται πως πήγανε οι Amigos στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, μιας και επιθυμούν διακαώς να βάλουν τη Μαριαλένα στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Όπως εξήγησαν, υπάρχουν δύο τρόποι να γίνει αυτό. Είτε να κερδίσει κάποιος από τους Amigos την τρίτη ασυλία και να την δείξει είτε να κερδίσει ο Σάκης, να αναιρέσει την υποψηφιότητά του και να πάρει τη θέση του η Μαριαλένα.

«Η μόνη περίπτωση να μην είναι υποψήφια είναι να κερδίσει η ίδια την ατομική ασυλία. Νομίζω ότι από το άγχος που θα έχει γιατί θα το έχει καταλάβει κι αυτή, δεν θα πάει καλά, όπως και χθες δεν πήγε καλά», είπε ο Γιώργος Κόρομι.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ με τον Σάκη θα παλέψουμε σίγουρα γιατί είμαστε ικανοί να το πάρουμε και να πάμε στην τελική τετράδα. Είναι ένας πολύ καλός λόγος να παλέψεις και να τα δώσεις όλα».

Ο Σάκης είπε στη Μαριαλένα να σωπάσει

Ο Σάκης Κατσούλης είχε τα νεύρα του στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor 4 μιας και έχασε αρκετές από τις ζωές του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάπως έτσι λοιπόν, δε δίστασε να προχωρήσει σε μία απαράδεκτη κίνηση προς τη Μαριαλένα.

Έχοντας χάσει λοιπόν έναν αγώνα, η Μαριαλένα γύρισε και του είπε, «γιατί ρε αγάπη μου». Τόσο πολύ τον εκνεύρισε τον Σάκη η φράση αυτή της Μαριαλένας, που της έκανε σήμα να σωπάσει και εκείνη φυσικά τον άκουσε.

Θυμίζουμε πως όλα αυτά γίνονται μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για την συμπεριφορά του Σάκη προς την Μαριαλένα.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν», είχε πει ο Μπάρτζης και σίγουρα το παρακάτω στιγμιότυπο αποτελεί, τροφή για σκέψη.

Ο Σάκης πήρε και την τρίτη ατομική ασυλία

Ο Σάκης Κατσούλης έχει αποδείξει πολλές φορές το λόγο, που θεωρείται ο κορυφαίος αγωνιστικά παίκτης για το φετινό Survivor και επεφύλασσε άλλη μια μεγάλη παράσταση, ίσως τη μεγαλύτερή του στην τελευταία ατομική ασυλία της χρονιάς, παίρνοντάς την και πηγαίνοντας Γαλάτσι.

Όλοι ξεκινούσαν αυτό το αγώνισμα στο ριάλιτι επιβίωσης με ένα τεράστιο κίνητρο. Ο Σάκης, αρχικά, χρειαζόταν την νίκη για να «σβήσει» την υποψηφιότητά του και να αναγκάσει τον «Κόρο» να υποδείξει άλλο άτομο, ο δεύτερος την ήθελε ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες μαζί του, πλην Ασημακόπουλου, μπορούσαν να πάνε στον ημιτελικό του Γαλατσίου.

Όλα έδειχναν ιδανικά για τους Amigos, με τον Ηλία ειδικά να μένει με πέντε ζωές για πάρα πολλή ώρα και να πηγαίνει «τρένο» προς την νίκη. Όταν, όμως, ο Σάκης... έβαλε μπρος, τίποτα δεν τον σταμάτησε και η ασυλία έγινε δική του, παρότι είχε μειονέκτημα έναντι του Ηλία, με συνέπεια να πηγαίνει στους ημιτελικούς.

Ξέσπασε ο Κόρο - «Απέτυχα»

Πολύ ενοχλημένος ήταν ο Κόρο μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα ασυλίας στο Survivor 4, όπου τη νίκη κατάφερε να εξασφαλίσει ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Κόρο, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πόσο πολύ του στοίχισε αυτό που συνέβη ενώ έβαλε και τα κλάματα από τη συναισθηματική φόρτιση.

«Το χειρότερο ήταν ότι ήταν ο τελευταίος αγώνας για να κλείσουμε το Survivor που έχουμε παλέψει 6,5 μήνες. Εγώ προσωπικά απέτυχα. Αυτό που παλεύω πάντα είναι να είμαι μαχητής μέχρι το τέλος, να είμαι περήφανος για εμένα και γι΄αυτά που έχω κάνει», είπε αρχικά ο Κόρο.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε πως ο Κόρο του εκμυστηρεύτηκε ότι θεωρεί πως οι γονείς του δε θα αισθάνονται περήφανοι για εκείνον.

Σάκης: «Ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος έχουν σε απόσταση τον Ηλία»

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί της το έπαθλο. Στον τελευταίο αγώνα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Μπόγδανο και το μέλος των Amigos δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να προστατεύσει την παρέα του.

Λίγο αργότερα, μόλις πήγαν στην παραλία οι παίκτες, ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα σχολίασε πως τόσο ο Κόρο όσο και ο Ασημακόπουλος έχουν απομακρύνει τον Ηλία λόγω της ήττας του στο αγώνισμα.

Βέβαια δεν είδαμε όντως κάτι τέτοιο στα πλάνα που προβλήθηκαν μιας και ο μόνος που πραγματικά απομονώθηκε ήταν ο Κόρο.

Υποψήφιοι ο Κόρο και η Μαριαλένα

Περίπλοκο ήταν το χθεσινό συμβούλιο του Survivor 4 μιας και οι θέσεις των υποψηφίων προς αποχώρηση έπρεπε να αλλάξουν μετά τη νίκη του Σάκη στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης κατάφερε να αναιρέσει την υποψηφιότητά του με τη νίκη του και έτσι ο Κόρο, που τον είχε υποδείξει, έπρεπε να δείξει έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, πήρε την απόφαση να δώσει τη Μαριαλένα μιας και δεν είχε άλλες επιλογές πέραν του καλού του φίλου, Ηλία Μπόγδανου.

Στη συνέχεια, ο Σάκης ως νικητής της ατομικής ασυλίας, έδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κόρο γιατί με τον Ηλία έχει έρθει πολύ κοντά.

Υποψήφιοι ο Κόρο και η Μαριαλένα

Περίπλοκο ήταν το χθεσινό συμβούλιο του Survivor 4 μιας και οι θέσεις των υποψηφίων προς αποχώρηση έπρεπε να αλλάξουν μετά τη νίκη του Σάκη στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης κατάφερε να αναιρέσει την υποψηφιότητά του με τη νίκη του και έτσι ο Κόρο, που τον είχε υποδείξει, έπρεπε να δείξει έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, πήρε την απόφαση να δώσει τη Μαριαλένα μιας και δεν είχε άλλες επιλογές πέραν του καλού του φίλου, Ηλία Μπόγδανου.

Στη συνέχεια, ο Σάκης ως νικητής της ατομικής ασυλίας, έδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κόρο γιατί με τον Ηλία έχει έρθει πολύ κοντά.