Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: H Ελένη Χαμπέρη κατακεραύνωσε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Ο κόσμος τους κρατάει στο παιχνίδι, γιατί η μειονότητα πουλάει»

Survivor 4: H Ελένη Χαμπέρη κατακεραύνωσε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Survivor 24.06.2021 14:36
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το δεύτερο μέρος από την συνέντευξη της Ελένης Χαμπέρη πρόβαλλαν στην εκπομπή Love It, με την παίκτρια που αποχώρησε στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής να κατακεραυνώνει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της Ελένης Χαμπέρη

«Ο Σάκης με ψήφισε γιατί ήθελε να είναι η Μαριαλένα η μοναδική γυναίκα στο παιχνίδι. Θεωρούσε πως η Νικολέτα ήταν η πιο αδύναμη τηλεοπτικά. Ο Τριαντάφυλλος κάποια στιγμή μου είπε σε ένα έπαθλο πως είμαι η πιο αδύναμη τηλεοπτικά και πρέπει να με ψηφίσουν. Είναι κάτι που το είχαν συζητήσει μεταξύ τους. Ο Σάκης ήθελε να τσακωθώ εγώ με την Καρολίνα, για αυτό με κατηγορούσε. Ήθελε να με ρίξει και να με υποτιμήσει.

Πολλές φορές προσπαθούσα να μιλήσω και άκουγα φωνές από πάνω μου να με ρίχνουν.

Πραγματικά δε ξέρω αν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι μαζί. Όσες φορές τους ρωτούσαμε μας έλεγαν όχι. Παρόλα αυτά, οι εικόνες που βλέπαμε είναι λες και είναι μαζί. Δεν πιστεύω πως θα είναι μαζί μετά το Survivor. Ίσως να έχουν δει ότι τα ζευγάρια πουλάνε και μπορεί να το κάνουν για αυτό. Και από τους δυο υπάρχουν συναισθήματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι 100% ερωτικά τα συναισθήματα. Πιστεύω πως ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον. Ο ένας συμπληρώνει, καθοδηγεί και προστατεύει τον άλλον.

Ότι ο Σάκης δένε είχε δει ποτέ Survivor δεν το πιστεύω για κανένα λόγο. Για μένα είναι ψέμα. Αν δεν είχε δει Survivor δε θα χώριζε τη Μαριαλένα από τον Τζειμς και τον Νίκο επειδή ήταν οι πιο “μισητοί”. Ο Σάκης ήταν διαφορετικός μπροστά στις κάμερες.

Και ο Σάκης και η Μαριαλένα παίζουν στρατηγικά. Η Μαριαλένα όταν ήμασταν στους Μπλε, μου είχε πει να ψηφίσουμε όλοι τον James αν θέλω να σώσω τους φίλους μου. Ενώ τη στήριζα, εκείνη δεν εκτίμησε ό,τι είχα κάνει για αυτή. Για μένα έπεσε πάρα πολύ χαμηλά μετά από όλο αυτό.

Η Μαριαλένα το έχει χειριστεί λάθος, έκανε πέρα την παρέα της όταν μπήκε ο Σάκης. Ναι, είναι θύμα του Σάκη. Θα την χαρακτήριζα δυναμική και διπρόσωπη. Με είχε πιάσει και μου είχε πει ότι η Καρολίνα της είπε πως δε μπορεί να χάνει από μένα. Και μου είπαν πως είπε το ίδιο και στην Καρολίνα.

Ο κόσμος τους κρατάει στο παιχνίδι, γιατί η μειονότητα πουλάει. Εμάς μας θεωρούν τους πολλούς, κλίκα. Δεν επηρέασα εγώ τους amigos για να είναι αρνητικοί απέναντι στον Σάκη και τη Μαριαλένα. Δεν έβαζα λόγια για να μαλώνουν τα παιδιά εγώ» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Χαμπέρη.

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης της Ελένης Χαμπέρη

"Είμαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω λες και το είδα στον ύπνο μου όλο αυτό που έζησα. Ότι στεναχωρήθηκαν δεν μπορώ να το πω, σίγουρα χάρηκαν. Η Μαριαλένα είναι η μόνη κοπέλα που έμεινε στο παιχνίδι. Σίγουρα χάρηκε και ο Σάκης μπορεί να σκέφτεται από μέσα του πως ναι έκανα επίθεση στην Ελένη και βγήκα νικητής μέσα από όλο αυτό που φεύγει.

Γενικά με τον Κόρο επειδή ήμασταν στα ίδια χρώματα μας έλεγαν ότι όλοι ταιριάζουμε παρ' όλα αυτά είμαστε μόνο φίλοι. Είχα πάρει θέση και είχα πει δεν τρέχει κάτι με τον Κόρο είναι μόνος φίλος μου. Για μένα επειδή ήταν ένα παιχνίδι, ελπίζω να μην έχει ενοχληθεί για κάτι το αγόρι μου. Δεν το πίστευε όταν με πήραν τηλέφωνο. Υποτίθεται ότι χάρηκε αλλά σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι Βόλο το αγόρι μου (δείτε εδώ φωτογραφίες του) τώρα, είναι Σκόπελο. Εννοείται ότι θέλω να μου μαγειρέψει και να φάω.

Με την Καρολίνα κάναμε παρέα, δεν ήμασταν κολλητές αλλά υπήρξαν φορές που είχαμε εντάσεις μεταξύ μας. Μπορεί να την ενοχλούσε ότι έχανε από εμένα γιατί είχα μπει με πιο χαμηλό προφίλ και άρχισα να ανεβαίνω.

Ο Ηλίας σαν άτομο είναι πολύ θετικός και προσπαθεί να κρατάει ισορροπίες. Θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους. Τη νίκη την αξίζει ο Ηλίας.

Μετάνιωσα που όταν είπα στον Τζέιμς τι μου είπε η Μαριαλένα για να τον ψηφίσουμε, δεν το έκανα έχοντας μπροστά και την Μαριαλένα και τον Τζέιμς.

Αισθάνθηκα ζήλεια από την Μαριαλένα και τον Σάκη επειδή μάλλον έφτασα τόσο μακριά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο 88χρονος παππούς του Σάκη Κατσούλη τον... καταγγέλλει για εγκατάλειψη - "Με ξέχασε!"

Survivor 4 spoiler 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΌ - Αυτός μένει εκτός ημιτελικού

Share