«Δεν ήμουν εγώ αυτή που έκανε σ@ξ στο Survivor 4»

«Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα η γυναίκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ήμουν εγώ αυτή που έκανε σ@ξ στο Survivor 4»

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και στην Μένια Κούκου παραχώρησε συνέντευξη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία σχολίασε τα πάντα για το Survivor και για όσα έλαβαν χώρα στον Άγιο Δομίνικο.

Η δημοσιογράφος, μετά τον άσχημο καβγά που είχε στο Πρωινό με τον Βαγγέλη Περρή, κράζοντας την για τις δηλώσεις που κάνει, φαίνεται πως δεν "πήρε το μάθημα" της.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το σ@ξ στο Survivor 4

«Δεν ήμουν εγώ αυτή που έκανε σ@ξ στο Survivor. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα η γυναίκα. Όταν έγινε αυτή η συνεύρεση, που έχει αναφερθεί, μετά από μέρες το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε κάποιους περίεργους διαπληκτισμούς. Τώρα αυτοί έχουν φύγει από το παιχνίδι, είναι φίλοι κανονικά και τα λένε» ανέφερε αρχικά.

Για την Μαριαλένα και τον Σάκη στο Survivor είπε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ζευγάρι. Ο Σάκης, που μπήκε μετέπειτα, το ξέραμε ότι θα μπει. Επειδή ήμασταν όλοι στην φωτογράφιση για να μπούμε στο παιχνίδι, η Μαριαλένα μου είχε πει πω πω παίζει να μπει κι ο πρώην μου και δεν ξέρω τώρα πως θα είμαι. Έχω προχωρήσει την ζωή μου κι αν μπει ο πρώην μου, την πάτησα. Είναι φυσιολογικό να έχουν έρθει και πιο κοντά με σκοπό και στόχο να φτάσουν και μέχρι τον τελικό. Ο Γιώργος Λιβάνης δε νομίζω να την περιμένει. Από ότι έμαθα έχει προχωρήσει και την ζωή του.»

«Η Ανθή είναι μια μια οντότητα που δεν θέλω να την βλέπω! Με έδιωξε από το Survivor»

Στο πάρτι γενεθλίων του Τριαντάφυλλου βρέθηκε και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και στην Βασιλική Μπασιούρη. Η δημοσιογράφος, δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει καρφιά κατά της Ανθής Σαλαγκούδη με την οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει ανταλλάξει κουβέντα.

«Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που δεν θέλω πραγματικά ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω γιατί ούτε το ηχόχρωμα της φωνής της μου αρέσει. Την γνωρίζετε. Πρέπει να το συλλαβίσω; Ξεκινά από άλφα και τελειώνει σε ήττα. Δεν υπάρχει κόντρα, δεν έχουμε τσακωθεί, υπάρχει μια εμπάθεια. Με έδιωξε από το παιχνίδι με τον δικό της μοναδικό τρόπο κι είχε εκπλαγεί κι η ίδια με τα μάτια της τα γουρλωτά. Αυτό το καρέ έχει μείνει στην ιστορία. Όχι φυσικά δεν χαιρετηθήκαμε και δεν μιλήσαμε».

Για το αν έχει υπάρξει ερωτική συνεύρεση στο Survivor είπε: «Δεν είναι κακό, δεν είναι έγκλημα και να έγινε. Τώρα είναι έξω, έχουν φύγει από το παιχνίδι και τώρα είναι φίλοι. Η κοπέλα βρίσκεται εδώ, το αγόρι δεν ξέρω».