Survivor 4: Μπάρτζης και Βέλλη συνεχίζουν την κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου

Το υπονοούμενο με τη σκυλοτροφή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Μπάρτζης και Βέλλη συνεχίζουν την κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου

Η τριάδα... φωτιά του φετινού Survivor, δείχνει να έχει ακόμα πολλά "ράμματα" για τη γούνα της Ιωάννας Μαλέσκου και έτσι, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης, με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσαν την «άδειασαν» έμμεσα για μία ατάκα που είχε πει στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε, η ατάκα αυτή δεν είχε ειπωθεί από την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά από κάποιον συνεργάτη της. Ο Νίκος Μπάρτζης, όταν είχε πάει καλεσμένος στο Love it, είχε βγάλει στον αέρα της εκπομπής ένα απόσπασμα από μία ατάκα που είχε ειπωθεί εις βάρος του και οι τόνοι είχαν ανέβει ωστόσο η συνέντευξη είχε συνεχιστεί κανονικά.

Και ενώ οι περισσότερο νόμιζαν ότι κάπου εκεί θα τελείωνε η κόντρα της τριάδας με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μία νέα σπόντα ήρθε για να την αναζωπυρώσει.

Συγκεκριμένα, Μπάρτζης και Βέλλη αναφέρθηκαν στην ατάκα που χαρακτήριζε τον Νίκο σκυλί, που ακούει ό, τι του λέει ο Τζέιμς. Έτσι, στο νέο βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι στο youtube, η Άννα Μαρία Βέλλη δίνει στον Νίκο Μπάρτζη να φάει σκυλοτροφή.

Το βίντεο του Μπάρτζη και της Βέλλη και η σπόντα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Βέλλη "επιτίθεται" άσχημα σε Αντελίνα και Μαλέσκου μετά τις αποκαλύψεις του Μπάρτζη

Με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε η Άννα Μαρία Βέλλη στα social media, έκραξε άσχημα την Ιωάννα Μαλέσκου και την Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης στο Σου-κου Family και έκανε αποκαλύψεις για τον Σάκης Κατσούλη.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία στηρίζει πάντα τον φίλο της, έκραξε τις δυο παρουσιάστριες του ΣΚΑΙ, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter.

«Μαλέσκου και Αντελίνα: Όλες θα θέλαμε έναν άντρα σαν τον Σακη.

Τι ακούω «Όλες θα θέλαμε έναν χειριστικο(πχ μην μιλάς εσυ), τραμπούκο(πχ θα τα πούμε χωρίς κάμερες και συμβόλαια),Πατριαρχη (πχ παντελονατα είναι 8 στις 10 λέξεις του -λες κι εμείς τα κορίτσια δεν φοράμε παντελόνια)»!

Και συνέχισε: «Εγω παντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια. Και ούτε εσείς να θέλετε. Να θέλετε έναν άντρα που σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. Εναν άντρα που σας σέβεται. Εναν ΑΝΘΡΩΠΟ αληθινό.»!

Και πρόσθεσε: «Υγ. κι από όσο είδα ούτε η μαμά κ η γιαγιά της μαριαλενας θέλουν για τ παιδί τους 1«ανδρα»σαν τον Σακη.Όλο και κάτι παραπάνω θα ξερουν

Υγ2. Βγαίνουμε και λέμε στα κορίτσια να μην φοβουνται να μιλησουν για την ενδοοικογενειακή βία και δέκα λεπτά μετά ξεπλένουμε ανδρείκελα.#MeToo»!