Survivor 4 - Καρολίνα: «Με το που μπήκε ο Τριαντάφυλλος στο ατομικό είδαμε ότι πετάει»

Το «καρφί» που έριξε για την Ελένη Χαμπέρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Καρολίνα: «Με το που μπήκε ο Τριαντάφυλλος στο ατομικό είδαμε ότι πετάει»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής η Καρολίνα Καλύβα, λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ελένη Χαμπέρη καθώς και στους καυγάδες της με τον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα, η Καρολίνα σχολίασε το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος επανήλθε πλήρως από τον τραυματισμό του όταν μπήκαν στα ατομικά αγωνίσματα.

Οι δηλώσεις της Καρολίνας για το Survivor 4 και τον Τριαντάφυλλο

«Η Ελένη παίρνει θέση αλλά δεν μπαίνει για τα καλά. Δεν είναι των άκρων. Ο Τζέιμς σαν να της είχε πάρει το μυαλό. Δεν είναι κακό να έχει κάποιο χαμηλή συνείδηση… Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση… Όταν έχανα έψαχνα να βρω τι φταίει», είπε αρχικά.

Για τον Τριαντάφυλλο είπε η Καρολίνα Καλύβα: «Βγήκε πολύ γρήγορα η γνωμάτευση ότι ο Τριαντάφυλλος είχε δισκοκήλη, όταν ήμασταν στους Κόκκινους. Με το που μπήκε στο ατομικό αγώνισμα κι είδαμε ότι πετά, είπαμε ωπα τι έγινε. Φάνηκε στα ατομικά η ικανότητά του».

«Αν η Μαριαλένα ήταν μόνη της θα ήμασταν κολλητές»

Στο Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης η Καρολίνα Καλύβα, η οποία περιέγραψε στον Νίκο Μουτσινά την απίστευτη εμπειρία που έζησε στο Survivor 4, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη.

«Ο Σάκης είναι από τους καλύτερους παίκτες και η Μαριαλένα από τις καλύτερες παίκτριες. Αν η Μαριαλένα ήταν μόνη της θα μπορούσαμε να κάνουμε κολλητή παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης καλός ήταν αλλά… Λίγο χάλασε μετά στην καλύβα.

Είχαμε το ίδιο match με την Μαριαλένα. Λέω τι γίνεται… Κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα μέσα στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά η Καρολίνα.