Survivor 4: «Θα παρεξηγηθεί ο Σάκης αλλά θα έκανα σχέση με την Μαριαλένα»

Το αποκάλυψε πρώην παίκτης...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Θα παρεξηγηθεί ο Σάκης αλλά θα έκανα σχέση με την Μαριαλένα»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε εκτός του Τριαντάφυλλου που μίλησε για τη γυναίκα του και ο Παύλος Γαλακτερός ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Βόλο με την Χαμπέρη και την Νικολέτα, όπου κάνουν τις διακοπές τους.

Ο νεαρός πρώην παίκτης του Survivor 4, μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση που έχει με την Μαυρίδη, ενώ έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι αποκαλύψεις του Γαλακτερού για το Survivor 4

«Το είχα βρει στα σκουπίδια, το πήρα και το έφαγα. Το είχα δει πεσμένο κάτω, δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα σάπιο σάντουιτς με πολλά μυρμήγκια. Το μοιράστηκα με τον Ηλία και τον Κόρο», είπε αρχικά για την εμπειρία του στο παιχνίδι και το φαγητό που βρήκε στα σκουπίδια και έφαγε.

Και συνέχισε λέγοντας «Έχω έρθει πολύ κοντά με τη Νικολέτα αλλά τη βλέπω σαν αδερφή μου. Θα παρεξηγηθεί ο Σάκης αλλά θα πω τη Μαριαλένα».

H Ελένη Χαμπέρη κατακεραύνωσε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Ο Σάκης με ψήφισε γιατί ήθελε να είναι η Μαριαλένα η μοναδική γυναίκα στο παιχνίδι. Θεωρούσε πως η Νικολέτα ήταν η πιο αδύναμη τηλεοπτικά. Ο Τριαντάφυλλος κάποια στιγμή μου είπε σε ένα έπαθλο πως είμαι η πιο αδύναμη τηλεοπτικά και πρέπει να με ψηφίσουν. Είναι κάτι που το είχαν συζητήσει μεταξύ τους. Ο Σάκης ήθελε να τσακωθώ εγώ με την Καρολίνα, για αυτό με κατηγορούσε. Ήθελε να με ρίξει και να με υποτιμήσει.

Πολλές φορές προσπαθούσα να μιλήσω και άκουγα φωνές από πάνω μου να με ρίχνουν.

Πραγματικά δε ξέρω αν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι μαζί. Όσες φορές τους ρωτούσαμε μας έλεγαν όχι. Παρόλα αυτά, οι εικόνες που βλέπαμε είναι λες και είναι μαζί. Δεν πιστεύω πως θα είναι μαζί μετά το Survivor. Ίσως να έχουν δει ότι τα ζευγάρια πουλάνε και μπορεί να το κάνουν για αυτό. Και από τους δυο υπάρχουν συναισθήματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι 100% ερωτικά τα συναισθήματα. Πιστεύω πως ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον. Ο ένας συμπληρώνει, καθοδηγεί και προστατεύει τον άλλον.

Ότι ο Σάκης δένε είχε δει ποτέ Survivor δεν το πιστεύω για κανένα λόγο. Για μένα είναι ψέμα. Αν δεν είχε δει Survivor δε θα χώριζε τη Μαριαλένα από τον Τζειμς και τον Νίκο επειδή ήταν οι πιο “μισητοί”. Ο Σάκης ήταν διαφορετικός μπροστά στις κάμερες.

Και ο Σάκης και η Μαριαλένα παίζουν στρατηγικά. Η Μαριαλένα όταν ήμασταν στους Μπλε, μου είχε πει να ψηφίσουμε όλοι τον James αν θέλω να σώσω τους φίλους μου. Ενώ τη στήριζα, εκείνη δεν εκτίμησε ό,τι είχα κάνει για αυτή. Για μένα έπεσε πάρα πολύ χαμηλά μετά από όλο αυτό.

Η Μαριαλένα το έχει χειριστεί λάθος, έκανε πέρα την παρέα της όταν μπήκε ο Σάκης. Ναι, είναι θύμα του Σάκη. Θα την χαρακτήριζα δυναμική και διπρόσωπη. Με είχε πιάσει και μου είχε πει ότι η Καρολίνα της είπε πως δε μπορεί να χάνει από μένα. Και μου είπαν πως είπε το ίδιο και στην Καρολίνα.

Ο κόσμος τους κρατάει στο παιχνίδι, γιατί η μειονότητα πουλάει. Εμάς μας θεωρούν τους πολλούς, κλίκα. Δεν επηρέασα εγώ τους amigos για να είναι αρνητικοί απέναντι στον Σάκη και τη Μαριαλένα. Δεν έβαζα λόγια για να μαλώνουν τα παιδιά εγώ» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Χαμπέρη.