Survivor 4: «Ο Γιώργος άλλαξε πολύ μετά την απώλεια του αδερφού του»

«Από ό,τι µου είχε πει, ήθελε να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Ο Γιώργος άλλαξε πολύ μετά την απώλεια του αδερφού του»

Καλό φίλος του Γιώργου Ασημακόπουλος μίλησε στο «Secret» και τη Σπυριδούλα Τριάντου, μετά την συγκλονιστική του εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Είχαµε µια απώλεια, δραµατική για εµένα. Μου στοίχισε τα παιδικά µου χρόνια. Χάσαµε τον αδελφό µου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραµατικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά µου χρόνια, γιατί έπρεπε να στηρίζω τους γονείς µου… Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήµατα. Αυτό µε έκανε να σέβοµαι αυτά που µου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία µου, σωµατική και ψυχική», είπε µεταξύ άλλων ο παίκτης του Survivor 4 στο συμβούλιο του νησιού.

Η εξομολόγηση φίλου του Ασημακόπουλου για την απώλεια του αδερφού του

«Από ό,τι µου είχε πει, ήθελε να υπάρχει ηρεµία στην οικογένειά του. Σκοπός του ήταν να την προστατεύει µε όποιον τρόπο µπορεί. Υπήρχε µια αστάθεια µετά τον θάνατο του αδελφού του. Ο Γιώργος µού είχε µιλήσει… Τον άλλαξε αυτό ως άνθρωπο. Εκτιµά τα πάντα, και τα πιο απλά… Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά. Σε τέτοιο δράµα που έχει περάσει κάποιος οφείλεις να είσαι δίπλα του, όµορφα και διακριτικά», τόνισε ο γνωστός σχεδιαστής, Μιχάλης Μανιάτης.

Survivor 4 Μανιάτης για Ασημακόπουλο

Αποχωρεί ο Ασημακόπουλος από το Survivor 4 - Τι θα κάνει τα χρήματα

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες, αυτή την Κυριακή από το Survivor θα αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος που έφτασε τόσο κοντά στην πηγή αλλά τελικά νερό δεν θα πιει!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν από τους παίκτες που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο από την έναρξη του ριάλιτι και κατάφερε να επιβιώσει 6 ολόκληρους μήνες αλλά τώρα, μια εβδομάδα πριν τον τελικό του που έχει καθοριστεί για τις 5 Ιουλίου, το κοινό τον έβγαλε εκτός.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα δώσει όλα τα χρήματα που κέρδισε από το survivor σε ίδρυμα καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου στη μνήμη του αδερφού του και αυτή η κίνησή του θα μας συγκινήσει.