Καρολίνα Καλύβα: Αυτόν τον παίκτη θέλει για νικητή του Survivor 4

Οι αποκαλύψεις της για το παιχνίδι και τους συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καρολίνα Καλύβα: Αυτόν τον παίκτη θέλει για νικητή του Survivor 4

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Σου-Κου Family και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor.

Η ίδια αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το ριάλιτι επιβίωσης και εδώ και λίγο καιρό είναι ξανά πίσω στην καθημερινότητα της.

Μέσα σε όλα, η Καρολίνα υπόστήριξε πως «Δεν πιστεύω ότι ήμουν άδικη στο παιχνίδι», ενώ την ίδια στιγμή δήλωσε πως ήταν πάντα ο εαυτός της μες στο παιχνίδι.

Η ίδια φυσικά χαρακτήρισε "όμορφη ψυχή" τον Ηλία Μπόγδανο αποκάλυψε πως για νικητή του φετινού Survivor θέλει να είναι σίγουρα ένα άτομο από την ομάδα των Amigos, ενώ τόνισε πως αξίζει στη Μαριαλένα να είναι στον τελικό, ενώ πριν μερικές μέρες αποκάλυψε πως οι δυο τους θα μπορούσαν να ήταν και κολλητές.

Ποιος κερδίζει απόψε στον αγώνα κατάταξης

Μπερδεμένες είναι σήμερα οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, ψέματα δεν θα σας πούμε αλλά ξέρετε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό πριν το αποψινό επεισόδιο του Survivor να σας δώσουμε ότι ξέρουμε!

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα, η Μαριαλένα θα στοχοποιήσει όσο δεν πάει τον Ηλία Μπόγδανο δίνοντας δίκιο στον Κόρο. Ο Ηλίας δεν είναι καλά ψυχολογικά καιρό τώρα.

Απόψε οι τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, θα παλέψουν σε έναν αγώνα κατάταξης!

Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτός που είναι φαβορί για την αποψινή νίκη είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο Ηλίας επηρεασμένος από την άσχημη ψυχολογία του φέρεται πως δεν θα μπορέσει να αποδόσει.

Ο Σάκης από την άλλη πάλι ξέρουμε πως έχει ήδη ένα εισιτήριο για τον τελικό οπότε δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα συμβεί σήμερα σε περίπτωση που κερδίσει.

Για το σίγουρο spoil, όμως, θα επανέλθουμε αργότερα με update στο άρθρο αυτό. Οι πιστοί αναγνώστες μας γνωρίζετε καλά πως οι διαρροές έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό και τώρα ειδικά που το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από πριν. Κάνουμε ότι μπορούμε και το ξέρετε! Αναμένετε λοιπόν...