Survivor 4: Πιο απογοητευμένος από ποτέ ο Κόρο - «Πάτος!»

«Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα και έφτασα σε τέτοιο βάθος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Πιο απογοητευμένος από ποτέ ο Κόρο - «Πάτος!»

Πιο απογοητευμένος από ποτέ εμφανίστηκε στο αποψινό επεισόδιο ο Γιώργος Κόρομι, μετά τον χθεσινό αγώνα κατάταξης του Survivor.

Ο ίδιος συγκέντρωσε τις λιγότερες νίκες και έφτασε τελευταίος στην κατάταξη με αποτέλεσμα στον αποψινό αγώνα να πηγαίνει απλά ως τηλεθεατής.

«Ο χθεσινός αγώνας δεν πήγε καλά. Δεν πήγε καθόλου καλά. Μπορώ να πω ότι πατώσαμε και ο πάτος ήταν και πολύ βαθιά. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα και έφτασα σε τέτοιο βάθος. Σήμερα, θα κάτσω να συγκεντρωθώ. Θα τους δω, θα δω τα λάθη τους και θα βοηθήσω από τον πάγκο όλα τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος ανέφερε στον Ηλία: «Σήμερα θα κάτσω στον πάγκο να σας χαζεύω, μόνος μου, θα δω τον στόχο και θα τον ξεκλειδώσω».

Σε καραντίνα οι παίκτες του Survivor 4 μετά το θετικό κρούσμα στο φινάλε του Μουτσινά

Στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για τη φετινή σεζόν ένας από τους καλεσμένους του βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το κρούσμα εντοπίστηκε ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, οι οποίοι θα εμφανίζονταν στο πλατό.

Τόσο ο ίδιος όσο και αυτοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του απομονώθηκαν και η εμφάνισή τους στην εκπομπή ακυρώθηκε, ενώ ο Ατζούν λίγο αργότερα συνδέθηκε με κάμερα.

Θετικός στον κορωνοϊό ένας από τους καλεσμένους του Νίκου Μουτσινά στο μεγάλο φινάλε

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψε ότι οι πρώην παίκτες είχαν ετοιμάσει μια ξεχωριστή εμφάνιση με μια μεγάλη αρένα στο πλατό της εκπομπής. Πριν βγουν όμως, ένα rapid test βγήκε θετικό και έτσι όλοι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν και να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα.

Στην εκπομπή μίλησε και ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια.

«Είχαν κανονίσει ένα πολύ ωραίο παρκούρ και κρίμα που δεν ζήσαμε την εμπειρία. Εκεί που μας εξηγούσαν το παρκούρ μας έβγαλαν έξω και κάναμε τεστ δυο φορές. Όταν μπήκαμε κάναμε τεστ και έπειτα περάσαμε στο στούντιο και εκεί συναντηθήκαμε με τους φίλους μας. Λογικά θα κάνουμε και μοριακό τεστ, αφού βγει και το μοριακό τεστ του ανθρώπου που είχε βγει θετικός στα rapid tests. Δεν είχε συμπτώματα. Πρέπει να κρατήσουμε καραντίνα και μας είπαν να μην ερχόμαστε σε επαφή με άλλους. Αναμένουμε για τον τελικό του Survivor», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.