Survivor 4 - αδερφός Μαριαλένας: "Θα μου επιτρέψεις να μην τοποθετηθώ"

Η ερώτηση στο Ευτυχείτε για τον Σάκη Κατσούλη που τον έφερε σε αμηχανία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - αδερφός Μαριαλένας:

Ο Μπάμπης Ζαμπέτης που είναι αδελφός της Μαριαλένας, από τον πρώτο γάμο της μητέρας της λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για την πορεία της στο παιχνίδι και την ανάγκη της να έχει κάποιον ως στήριγμα στο ριάλιτι.

Οι δηλώσεις του αδερφού της Μαριαλένας

«Κάθε άνθρωπος θα ανησυχούσε για ένα συγγενικό του πρόσωπο, όταν μάλιστα βρίσκεται και σε μια απόσταση πολλών χιλιομέτρων», είπε αρχικά για τη συμμετοχή της αδελφής του στο παιχνίδι ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί στο αν υπάρχει επανασύνδεση ανάμεσα στον πρώην ζευγάρι. «Θα μου επιτρέψεις να μην τοποθετηθώ. Είναι καθαρά προσωπική τους υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Ζαμπέτης.

Για όσα είχε πει για τον Σάκη και τη Μαριαλένα στο «Σου Κου Family» ο Νίκος Μπάρτζης, εκείνος απάντησε: «Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή. Και του Νικόλα και του κάθε Νικόλα».

Και συνέχισε: «Βλέπω την αδελφή μου να βρίσκει μια μικρή ασφάλεια. Έχοντας στο μυαλό της, ότι της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι. Όταν ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο οικείο, εύλογα νιώθεις και μια ασφάλεια».

Στην ερώτηση αν τα δυο παιδιά θα είναι μαζί μετά το τέλος του ριάλιτι, απάντησε: «Αυτό το ξέρουν μόνοι τους»

Τέλος, για το αν η παραγωγή προβάλει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση Σάκη- Μαριαλένας για τα νούμερα της τηλεθέασης είπε: «Τι να σου πω; Σαν τηλεθεατής βλέπω αυτό το πράγμα; Βλέπω δυο ανθρώπους που νιώθουν ασφάλεια ο ένας δίπλα στον άλλον. Η Μαριαλένα είναι ένας χαρακτήρας καλοσυνάτος, έχουμε δώσει κάποιες αρχές ως οικογένεια στη Μαριαλένα και είναι ένα αληθινό παιδί».

Η νέα ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας λίγο πριν τον ημιτελικό

“Μετά και την 4η πλέον υποψηφιότητα της Μαριαλένας μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και τη στήριξη που έχετε δείξει στο παιδί μου όλο αυτό τον καιρό! Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη ως μητέρα και χαρούμενη που όλοι εσείς έχετε δει στο παιδί μου κάποιες από τις αρχές της.

Την αγωνιστικότητά της, το ήθος της, το σεβασμό της στους αντιπάλους και την ευγενή άμιλλα με την οποία παλεύει και ανταπεξέρχεται απέναντι σε κάθε αντίπαλο μέσα στους στίβους μάχης, άσχετα αν είναι άντρας ή γυναίκα. Το κορίτσι μου, έπειτα από 6 μήνες που αγωνίζεται στο Survivor, πλέον εξασφάλισε τη θέση της στην τελική τετράδα του παιχνιδιού ούσα η μοναδική γυναίκα του φετινού Survivor.

Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας αυτής της Μαριαλένας αποτελούν και οι άρρηκτες σχέσεις και φιλίες που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι και εξακολουθούν να την στηρίζουν και εκτός παιχνιδιού. Μια ειδική αναφορά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τριαντάφυλλο προσωπικά, καθώς δεν σταματάει να δείχνει την αγάπη του προς το κορίτσι μου, τόσο εντός όσο και εκτός του παιχνιδιού!

Εύχομαι με την στήριξή σας που την έφερε ως εδώ να φτάσει το παιδί μου όσο πιο ψηλά μπορεί και ίσως να την καμαρώσουμε όλοι μαζί νικήτρια καθώς είναι ήδη νικήτρια στην καρδιά μου! Με μεγάλη συγκίνηση σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς”, έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Survivor 4 μητέρα Μαριαλένας