Survivor 4: Ο Κόρο ο πρώτος υποψήφιος - Τους έκανε πέρα όλους

Τα «έβαψε» μαύρα - Απομονώθηκε στην παραλία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Κόρο ο πρώτος υποψήφιος - Τους έκανε πέρα όλους

Την χειρότερη επίδοση είχε στον αποψινό και τελευταίο αγώνα κατάταξης του Survivor ο Γιώργος Κόρομι, με τον ίδιο να τα βάφει κυριολεκτικά μαύρα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίστηκε με τον Ηλία και την Μαριαλένα, από τους οποίους και τελικά ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος παίκτης που θα τεθεί στην ψηφοφορία του κοινού.

Ο ίδιος σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε αρκετά νευρά και δεν μιλιόταν, ενώ η διάθεση του χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο, όταν γύρισαν στην παραλία.

Και αυτό καθώς οι υπόλοιποι 3 παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από την φωτιά, με τον Κόρο από την άλλη να έχει απομονωθεί και να προτιμά να κάτσει μόνος του, με το Twitter να τον δικάζει απίστευτα.

Ο Τζέιμς αποκάλυψε ποιον "Survivor" θα ψηφίσει

Το Survivor βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Την Δευτέρα 5 Ιουλίου θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ.

Οι πρώην παίκτες του Survivor - εκτός από αυτόν που νοσεί από κορωνοϊό - θα εμφανιστούν σε ημιτελικό και τελικό. Ο Τζέιμς Καφετζής, που όπως έχει δηλώσει μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, δεν βλέπει πια το ριάλιτι, και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε λίγο πριν τον τελικό του παιχνιδιού να δείξει στον κόσμο πως το πραγματικό Survivor δεν είναι αυτό που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά ότι υπάρχουν αληθινοί Survivors στην ζωή, όπως η μικρή Δήμητρα.

"Επειδή μου έρχονται πολλά μηνύματα για το ποιον θα στηρίξω στον τελικό του Survivor, θέλω να σας δείξω που θα δώσω την "ψήφο" μου. Θα ψηφίσω μια αληθινή Survivor που apparently με στήριζε κιόλας όσο ήμουν στο παιχνίδι ώστε να βοηθήσω να γίνει λίγο καλύτερη η καθημερινότητά της. Επιτέλους κλείνει πλέον αυτός ο κύκλος οπότε ας τον κλείσουμε με αγάπη.", έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής και στο επόμενο ακριβώς story εξήγησε ακριβώς τι εννοούσε γιατί το μυαλό όλων πήγε στην Μαριαλένα.

Τζέιμς Καφετζής Survivor

Ο Τζέιμς παρότρυνε τον κόσμο αντί να ψηφίσει για να αναδειχθεί κάποιος νικητής του Survivor να κάνει την ίδια ακριβώς κίνηση για να δώσει λίγη ευτυχία σε ένα κοριτσάκι που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Τζέιμς