Survivor 4: Έφτασαν στην Ελλάδα οι τέσσερις φιναλίστ

Βγήκαν από άλλη έξοδο στο αεροδρόμιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έφτασαν στην Ελλάδα οι τέσσερις φιναλίστ

Στην Ελλάδα έφτασαν πριν από λίγο οι 4 φιναλίστ του Survivor, Σάκης, Μαριαλένα, Ηλίας και Κόρομι, 3 μέρες πριν τον ημιτελικό.

Σε πολύ λίγο ο όμορφος και περιπετειώδης αυτός κύκλος του Survivor κλείνει για τους συγκεκριμένους παίκτες, ένας εκ των οποίων δεν θα καταφέρει να βρεθεί στον ημιτελικό, μιας και η Μαριαλένα και ο Κόρο βρίσκονται πλέον στην μοίρα του κοινού.

Μία μέρα μετά την επιστροφή του Γιώργου Λιανού στην Ελλάδα, σειρά είχαν και οι 4 φιναλίστ, οι οποίοι όμως, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τις κάμερες και τα φωτογραφικά φλας, βγήκαν από άλλη έξοδο του αεροδρομίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Μάλιστα, μιας το Ελευθέριος Βενιζέλος το έχουν κατακλύσει οι δημοσιογράφοι, άνθρωποι της παραγωγής βρίσκονταν επίτηδες μαζί τους αλλά και με τους φωτογράφους, ώστε να μπορέσουν οι Survivors να βγουν κρυφά από άλλη πόρτα!

Survivor 4 έφτασαν στην Ελλάδα οι τέσσερις φιναλίστ

Αυτός ο παίκτης περνάει στον ημιτελικό!

Το τέλος του Survivor 4 πλησιάζει με ταχύτητα φωτός. Την Κυριακή 4/7 και την Δευτέρα 5/7 θα παρακολουθήσουμε ημιτελικό και τελικό αντίστοιχα σε Ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι. Άρα αυτή την στιγμή που μιλάμε οι εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε συγκινητικές στιγμές από τις τελευταίες τους ώρες στην παραλία.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφεραν να περάσουν κατευθείαν ημιτελικό ενώ μένει να δούμε ποιος θα είναι ο τρίτος. Μαριαλένα Ρουμελιώτη ή Γιώργος Κόρομι;

Survivor 4 spoiler

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως αποτέλεσμα δεν έχουμε αφού οι τηλεφωνικές γραμμές είναι ακόμα ανοικτές! Αλλά βάση διαδικτυακών ψηφοφοριών αλλά και τη λογική φαίνεται πως ένας εκ των δύο έχει το μεγάλο προβάδισμα! Ποιος είναι αυτός;

Η Μαριαλένα! Και θα εξηγήσουμε το γιατί!

Ήδη στις διαδικτυακές ψηφοφορίες δείχνει να είναι πιο μπροστά από τον Κόρο (με διαφορά που ανατρέπεται) όμως έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Ποιο είναι αυτό; Πως μαζί της θα έχει τους ψηφοφόρους του Σάκη Κατσούλη αλλά και του... Τριαντάφυλλου, ο οποίος την στηρίζει φανατικά μέσα από τα social media, στέλνοντας το δικό του μήνυμα συμπαράστασης!

Επομένως πάμε για ημιτελικό Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το spoil της Κυριακής θα σας ενημερώσουμε!