Survivor 4: Κόλαφος ο παππούς του Σάκη Κατσούλη - «Πήγε εκεί για να πληγώσει τη Μαριαλένα»

«Άμα δεν την θέλει ο Σάκης για γυναίκα, εγώ θα την κάνω κόρη μου. Θα την υιοθετήσω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Κόλαφος ο παππούς του Σάκη Κατσούλη - «Πήγε εκεί για να πληγώσει τη Μαριαλένα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο παππούς του Σάκη Κατσούλη, Αναθάσιος, μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και εξέφρασε το παράπονο που έχει από τον εγγονό του.

Ο ίδιος, που και πριν λίγες μέρες είχε κάνει γνωστά μερικά πράγματα από την μεταξύ τους σχέση, αναφέρθηκε τόσο στον φιναλίστ του Survivor 4 όσο και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δηλώσεις του παππού του Σάκη Κατσούλη

«Από πριν να πάει στρατιώτης δεν είχαμε επαφές γιατί δεν τον αφήνει ο πατέρας του. Είχα να τον δω από το 2006 και τον είδα ξανά το 2018. Τώρα τον βλέπω στο Survivor. Όταν τον είδα πρώτη φορά στην τηλεόραση δεν συγκινήθηκα, απόρησα. Γιατί ήταν εκεί η Μαριαλένα τόσο καιρό και, απ’ ότι είχα ακούσει, είχε πάει με μίαν άλλη. Δεν μου άρεσε που πήγε στο Survivor γιατί βγάλανε βρωμιές, πράγματα και ένας επιχειρηματίας να τρέχει τώρα με στις λάσπες και το κακό για χρήματα… Άμα μου τα ζήταγε εμένα θα του τα είχα δώσει.

Σκέφτομαι μήπως πήγε για να πληγώσει τη Μαριαλένα. Εγώ τη Μαριαλένα την συμπαθώ και θέλω να την κάνω κόρη μου. Άμα δεν την θέλει ο Σάκης για γυναίκα, εγώ θα την κάνω κόρη μου. Θα την υιοθετήσω. Έχω τις δυνάμεις να την υιοθετήσω. Την πάω πάρα πολύ. Την μικρή την γουστάρω για σύζυγο του Σάκη γιατί είναι μια δραστήρια κοπέλα. Μακάρι να τον αξιώσει ο Θεός να πάρει μια τέτοια κοπέλα αλλά… την είχε κάποτε. Γιατί χωρίσαν, δεν ξέρω τους λόγους.

Ο Σάκης πια δεν είναι μωρό παιδί αλλά άντρας. Κάθεται και ακούει την μάνα και τον πατέρα του για πράγματα που δεν τους αφορούν… Όταν θα πήγαινε στρατό, με πήρε τηλέφωνο για να πάω να τον δω… Του απάντησα όμως αρνητικά γιατί οι πληγές μου ακόμα δεν έχουν κλείσει. Είμαι πάρα πολύ πικραμένος και στεναχωρημένος από αυτή την ιστορία. Τα βράδια μου είναι μαύρα».

Γι' αυτή την γυναίκα άφησε ο Σάκης την Μαριαλένα

Λίγο πριν τον ημιτελικό του Survivor (δείτε εδώ ποιος θα περάσει τελικό - Κόρο ή Μαριαλένα), αρχίζουν να βγαίνουν στην φόρα διάφορα για τους εναπομείναντες παίκτες. Εννοείται πως πρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι το "ζεύγος" Κατσούλης - Μαριαλένα.

Όλοι γνώριζαν πως Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφάλα υπήρξαν ζευγάρι. Οι δύο πρωταγωνιστές υπήρξαν ζευγάρι. Το ξέρει όλο το Περιστέρι. Το ξέρουν όλα τα Δυτικά Προάστια. Το ξέρει όλο το survivor. Το ξέρει και η Μαριαλένα η οποία όταν μπήκε και ο Σάκης και η Χριστίνα έπαθε σοκ και έλεγε μπήκε ο πρώην μου με τη νυν του.

Αυτός που δεν το ξέρει είναι ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος φυσικά και το αρνήθηκε στην προσπάθειά του για να διεκδικήσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά με την ευκαιρία και τις ωραίες πόζες της Χριστίνας από το instagram να θυμίσουμε του Σάκη ποια φωτογράφιζε στην πολυθρόνα του σπιτιού του.

Η Χριστίνα που μίλησε όταν βγήκε από το survivor για τη σχέση αυτή τόνισε ότι δεν πρόλαβε να ερωτευτεί ή να νιώσει κάτι ιδιαίτερο για το Σάκη γιατί ήταν λίγο καιρό μαζί, ενώ χώρισαν όταν αυτός θα έμπαινε στο survivor.

«Δεν τον ερωτεύτηκα τον Σάκη. Δεν πρόλαβα. Εγώ με τον Σάκη δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί έμαθα πως θα μπει στο Survivor που ήταν και η Μαριαλένα. Μου είχε κρύψει και κάποια πράγματα… Εγώ πήγα γιατί μου ήρθε πρόταση. Δεν το ήξερα πως θα είναι και ο Σάκης. Στα γραφεία τον συνάντησα. Είναι πολύ κοινωνικό παιδί. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εγώ όταν μπήκαμε στο Survivor δε ζήλεψα καθόλου τη Μαριαλένα. Δεν περίμενα να ξαναέρθουν τόσο κοντά. Είναι έκπληξη για μένα. Δεν υπήρχε από μέρους μου ενδιαφέρον από τον Σάκη. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από πριν. Για αυτό είχα και τέτοια σχέση με τη Μαριαλένα».