Survivor 4 - αδερφή Κατσούλη: "Όταν τον είδαμε από μακριά, σηκώθηκε από τον καναπέ και..."

Όσα έγιναν στην συνάντησή τους λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - αδερφή Κατσούλη:

Η ημέρα, όπως καταλαβαίνουμε σήμερα, είναι ταγμένη στο Survivor. Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η αδερφή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Έλα Χαμογέλα αποκαλύπτοντας τι είπαν όταν βρέθηκαν μετά από 6 μήνες, στον αέρα της εκπομπής μέσω skype εμφανίστηκε και η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.

Κι εκείνη με την σειρά της, λοιπόν, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την εμπειρία της, όταν αντίκρισε τον αδερφό της για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Σάκη

«Κρατούσα τη μαμά μου από το χέρι, περπατούσαμε μαζί. Νόμιζα πως κάπου θα πέσουμε. Όμως όταν τον είδαμε από μακριά και σηκώθηκε από τον καναπέ, γύρισε και μας είπε ότι νιώθει σαν να μην πέρασε μια μέρα. Εκεί όλο το άγχος εξαφανίστηκε. Τον πήραμε αγκαλιά, του είπαμε πως χαρήκαμε πολύ που επέστρεψε από τους τελευταίους και γερός. Αυτό ήθελε να ζήσει ο Σάκης εκεί. Όλη την εμπειρία. Μετά καθίσαμε ήρεμα και ωραία και μιλήσαμε στον καναπέ. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και δυνατός. Τον ρώτησα αν θα ξαναπήγαινε και μου είπε πως έφευγε την ίδια στιγμή. Μου έδωσε αυτό που έφτιαξε στην καλύβα με τα ονόματα των τριών ανιψιών του.

Ήταν χαρούμενος, πολύ ήρεμος. Δεν ήταν καθόλου ταλαιπωρημένος. Έχει ξεκουραστεί, γιατί έχουν σταματήσει τα αγωνίσματα. Δε βρέθηκα με κανένα άλλο συγγενή. Δεν τον είδα προβληματισμένο για το τι γίνεται έξω. Θέλει να το ζήσει στο έπακρο. Το μόνο που του είπαμε είναι ότι έχει απεριόριστη αγάπη από εμάς και ότι πολύς κόσμος τον στηρίζει» είπε, μεταξύ άλλων, η Μίνα Κατσούλη.

Αναλυτικά τι θα δούμε απόψε στον ημιτελικό

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ που έφτασαν στην Ελλάδα την περασμένη Πέμπτη, υπό άκρα μυστικότητα για τον επίλογο του reality επιβίωσης. Οι Survivors, μετά από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το παρών από τον Ημιτελικό και τον Τελικό δεν θα δώσουν ο Αλέξης Παππάς και ο Περικλής Κονδυλάτος, δείτε εδώ το γιατί.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου θα θυμηθούμε ξανά, μαζί με τους παίκτες, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα! Οι τραγουδιστές της παρέας, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης και Τριαντάφυλλος θα αναλάβουν να μας διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν την ένταση των τελευταίων στιγμών του Survivor, με τα τραγούδια τους.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κορόμι διεκδικούν τα δύο, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση. Οι δύο παίκτες που στα αγωνίσματα της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση της κατάταξης τέθηκαν ήδη από την Τετάρτη στη ψηφοφορία του κοινού.