Survivor 4: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για την απουσία της από τον τελικό

Αποκάλυψε τον λόγο που δεν βρίσκεται στο Γαλάτσι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για την απουσία της από τον τελικό

Με περισσότερους απόντες σε σχέση με τον χθεσινό ημιτελικό ξεκίνησε ο αποψινός τελικός του Survivor 4 και αυτό οφείλεται στην γρήγορη εξάπλωση του κορωνοϊού και στα χθεσινά κρούσματα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα πως εκτός από τους παίκτες που απουσιάζαν το βράδυ της Δευτέρας, από το Γαλάτσι λείπουν και ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα Μαρία Βέλλη και η Αγγελική Λάμπρη.

Χθες, τόσο ο Τζέιμς όσο και η Νικολέττα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό λίγο πριν την έναρξη του live, για αυτό και χρειάστηκε άμεσα να επιστρέψουν σπίτι.

Οι τρεις όμως προαναφερθέντες παίκτες ήρθαν σε αρκετά κοντινή απόσταση μαζί τους για αυτό και χρειάζεται να παραμείνουν σε καραντίνα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη προχώρησε και σε μια αντίστοιχη ανάρτηση, δηλώνοντας πως μένει σε καραντίνα και πως πρόκειται να υποβληθεί και σε τεστ.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον τελικό του Survivor

Survivor 4 η ανάρτηση της Άννας Μαρία Βέλλη για τη απουσία της από τον τελικό

"Δυο άνθρωποι ήταν με κορωνοϊό στο Survivor κι αγκάλιαζαν τους άλλους χωρίς μάσκες"

Πρώτο θέμα σχολιασμού σε όλες τις πρωινές εκπομπές φυσικά ήταν ο χθεσινός ημιτελικός του Survivor. Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν σε πολύ συγκεκριμένα περιστατικά παρουσιάζοντας τον προβληματισμός τους για το αν τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που έπρεπε από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ όταν εντοπίστηκαν εκείνη την στιγμή στο στάδιο θετικά κρούσματα, όπως η Νικολέτα Μαυρίδη που το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram.

Να σημειωθεί πως η Νικολέτα πριν διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό ήταν για αρκετή ώρα στον χώρο και φιλιόταν και αγκαλιαζόταν με πολύ κόσμο, κυρίως παίκτες, οι οποίοι μετά δεν απομακρύνθηκαν αλλά συμμετείχαν κανονικά στην διαδικασία.