Survivor 4: Ο λόγος που η Αγγελική Λάμπρη είναι απούσα από τον αποψινό τελικό

Εκτός από Βέλλη και Μπάρτζη, εκτός είναι και η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο λόγος που η Αγγελική Λάμπρη είναι απούσα από τον αποψινό τελικό

Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκος Μπάρτζης και Αγγελική Λάμπρη είναι απόντες από τον αποψινό τελικό του Survivor, με τους δύο πρώτους να έχουν ήδη προχωρήσει στην αποκάλυψη του λόγου που τους κράτησε μακριά από το Γαλάτσι.

Στον χθεσινό ημιτελικό ο Τζέιμς και η Νικολέττα, λίγο πριν την έναρξη του live και ενώ ήταν ήδη στο Γαλάτσι, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και επέστρεψαν άμεσα σπίτια τους.

Και οι δύο όμως βρέθηκαν σε επαφή με πολλούς από τους παρευρισκόμενους, πράγμα που χειροτέρεψε την κατάσταση, με την Άννα Μαρία Βέλλη τον Νίκο Μπάρτζη και την Αγγελική Λάμπρη να είναι απόντες από τον αποψινό τελικό.

Οι δύο πρώτοι, μέσω αναρτήσεων τους στα social media, αποκάλυψαν πως μένουν προληπτικά καραντίνα. Η Αγγελική Λάμπρη από την μεριά της δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανεβάσει πυρετό και αισθάνεται έντονη αδιαθεσία.

Βέβαια, η ηθοποιός έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer οπότε δεν είναι ακόμα σίγουρο αν είναι απλά άρρωστη ή θετική στον κορωνοϊό.

Survivor 4 Ο λόγος που η Αγγελική Λάμπρη είναι απούσα από τον αποψινό τελικό

"Δυο άνθρωποι ήταν με κορωνοϊό στο Survivor κι αγκάλιαζαν τους άλλους χωρίς μάσκες"

Πρώτο θέμα σχολιασμού σε όλες τις πρωινές εκπομπές φυσικά ήταν ο χθεσινός ημιτελικός του Survivor. Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν σε πολύ συγκεκριμένα περιστατικά παρουσιάζοντας τον προβληματισμός τους για το αν τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που έπρεπε από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ όταν εντοπίστηκαν εκείνη την στιγμή στο στάδιο θετικά κρούσματα, όπως η Νικολέτα Μαυρίδη που το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram.

Να σημειωθεί πως η Νικολέτα πριν διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό ήταν για αρκετή ώρα στον χώρο και φιλιόταν και αγκαλιαζόταν με πολύ κόσμο, κυρίως παίκτες, οι οποίοι μετά δεν απομακρύνθηκαν αλλά συμμετείχαν κανονικά στην διαδικασία.