Άννα Μαρία Βέλλη: Η ειρωνική ανάρτησή της μετά τη νίκη του Κατσούλη στο Survivor 4

"Η κούπα σας..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Μαρία Βέλλη: Η ειρωνική ανάρτησή της μετά τη νίκη του Κατσούλη στο Survivor 4

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιουλίου και νικητής αυτού ανακοινώθηκε ο Σάκης Κατσούλης!

Πολλές ήταν οι λαμπερές παρουσίες αλλά ακόμα περισσότερες οι ηχηρές απουσίες! Μια από αυτές ήταν και αυτή της Άννας Μαρίας Βέλλη! Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποφάσισε να μην παρευρεθεί στον Άλσος Βεΐκου για προληπτικούς λόγους καθώς ο φίλος της Τζέιμς Καφετζής την προηγούμενη ημέρα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Παρ' όλα αυτά παρακολούθησε τον τελικό από το σπίτι της και αφού ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα δημοσίευσε ένα slide φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ροδίτη παίκτη αναφέροντας πως... άλλοι παίρνουν κούπα και λεφτά για έπαθλο αλλά εκείνη κέρδισε αυτούς τους δυο.

Αν δεν είναι αυτό σποντούλα, τότε τί;

Το post της Άννας Μαρίας Βέλλη

"Η κούπα σας -> ????

Και η κούπα μου (swipe right)

Farewell thank you and bye", ;έγραψε η γνωστή Youtuber.

Άννα Μαρία Βέλλη και Τζέιμς Καφετζής "ξεφτιλίζουν" σε food fight βίντεο την παραγωγή του Survivor 4

Όποιος γνώριζε πριν το Survivor 4 την Άννα Μαρία Βέλλη θα ήξερε πως κατά καιρούς έχει γυρίσει άπειρα food fight βίντεο με διάσημους και μη. Σιγά μη δεν το έκανε με τους φίλους της τώρα!

Όπως αναφέρει και η ίδια στο υλικό που θα δείτε παρακάτω, η Άννα Μαρία έκανε την συμφωνία αυτή για το συγκεκριμένο βίντεο με τον Τζέιμς Καφετζή από την αρχή της γνωριμίας τους στο παιχνίδι.

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε τους δυο πρώην παίκτες του Survivor να μπουκώνονται με όσα περισσότερα sushi rolls μπορούν ενώ ο Νίκος Μπάρτζης κόβει βόλτες στα παρασκήνια, πάντα δίπλα τους.

Εννοείται πως κατά την διάρκεια του βίντεο θα ακούσετε άπειρες ατάκες - σπόντες προς την παραγωγή του παιχνιδιού. Δυο σε ένα... και έπαιξαν και έβγαλαν τα απωθημένα τους! Μάλλον δεν θα κλείσουν συμφωνία με τον ΣΚΑΙ - ειδικά μετά από όσα έγιναν στην εκπομπή της Μαλέσκου. Μάλλον οι παίκτες κατευθύνονται προς άλλη εταιρεία παραγωγής και... ξέρουμε ποια είναι... Κάμερα εκπομπής τους είχε πετύχει στα γραφεία της Barking Well Media, του Νίκου Κοκλώνη.