Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του νικητή

«Μιλάμε για το έπαθλο, δηλαδή, τα χρήματα;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του νικητή

Μπορεί ο Ηλίας Μπόγδανος να μην κατάφερε για 1 μονάδα να κερδίσει το έπαθλο του Survivor 4, ωστόσο, ο ίδιος νιώθει κερδισμένος από την αγάπη και την στήριξη που του έδειξε ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο τραγουδιστής μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τα όσα έζησε, λέγοντας πως δεν μετανιώνει δευτερόλεπτο για αυτή την εμπειρία.

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Μπόγδανου μετά το Survivor 4

«Μιλάμε για το έπαθλο, δηλαδή, τα χρήματα; Όχι, το έπαθλο είναι αυτή η αγάπη. Αυτή η αγάπη που έχουμε εισπράξει, πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γεμάτος, πόσο χαρούμενος είμαι, δεν μετανιώνω δευτερόλεπτο γι’ αυτή την εμπειρία. Το πραγματικό έπαθλο είναι η αγάπη, γιατί αυτή είναι που μένει. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», αναφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Πάρτι μέχρι πρωίας στο σπίτι του Μπόγδανου μετά το τέλος του Survivor 4

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Άλσος Βεΐκου. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν οι δυο φιναλίστ με τον πρώτο να κερδίζει με πολύ μικρή διαφορά το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μετά τον πανηγυρισμό στο stage του Γαλατσίου οι παίκτες αποχώρησαν με τους φίλους και τις οικογένειές τους και... η βραδιά του Ηλία, όπως φάνηκε από τα πρώτα ποσταρίσματα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο istagram, ήταν μεγάλη.

Φίλοι και γνωστοί μαζεύτηκαν στο σπίτι του και το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Παιδιά είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να σας πω, αλλά θα τα αφήσω για αύριο. Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτήν την αγάπη που έχω βιώσει. Αυτό είναι το αληθινό έπαθλο για μένα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος σε instastories που ανέβασε.