Survivor 4: «Η Ελευθερία ζήτησε μικρόφωνο για να απαντήσει στον Τριαντάφυλλο, αλλά...»

Όλο το παρασκήνιο που δεν είδαμε ποτέ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Η Ελευθερία ζήτησε μικρόφωνο για να απαντήσει στον Τριαντάφυλλο, αλλά...»

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να μην ήταν μέσα στους φιναλίστ, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει πανικό και να κλέβει την παράσταση, ακόμα και στον μεγάλο τελικό του Survivor 4. Μέσα σε όλα λοιπόν, την ώρα που μιλούσε ο Πάνος Καλίδης, θέλησε να αρπάξει το μικρόφωνο και να προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που δεν περίμενα ποτέ Συγκεκριμένα, αποφάσισε να πει μπροστά σε όλους τους παίκτες που.. συνουσιάστηκαν!

Ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να τον συγκρατήσει, με τον ίδιον ενώ δέχτηκε να μην πει τίποτα, την τελευταία στιγμή σηκώνεται και λέει «Πάντως πολύ καλά παιδιά, που πέρασαν πολύ καλά ήταν ο Άλεξ και η Ελευθερία, φιλάκια!», με την τραγουδίστρια να παθαίνει σοκ και να φωνάζει «Τι λέει;;»!

Τι έκανε η Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου στον τελικό του Survivor 4

O Γιώργος Ασημακόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, εξήγησε τι συνέβη στον αέρα του τελικού πίσω από τις κάμερες. Όπως ανέφερε, ο τραγουδίστρια ήθελε να του απαντήσει, ωστόσο, δεν της έδωσαν μικρόφωνο από την παραγωγή, με αποτέλεσμα να την εκθέσει χωρίς να μην μπορέσει να εξηγήσει από την πλευρά της τίποτα.

«Η Ελευθερία απάντησε όχι, σαφώς. Δεν είχε το χρόνο να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν είχε μικρόφωνο. Ήμουν μπροστά στο σκηνικό. Αλήθεια, δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάτι ερωτικό. Όταν ειπώθηκε αυτό η Ελευθερία κοκκίνισε. Ζήτησε μικρόφωνο για να απαντήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν της το έδωσαν. Το είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος όπου βλέπει μικρόφωνο δεν το αφήνει. Εγώ της είπα “Ελευθερία, πάρε το μικρόφωνο να μιλήσεις κι εσύ για να το ξεκαθαρίσεις”. Δεν την είδα ενοχλημένη», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.