Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος επισκέφθηκε τον Κατσούλη στο μαγαζί του - Είναι πλέον αχώριστοι

Τα βίντεο που δημοσίευσαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος επισκέφθηκε τον Κατσούλη στο μαγαζί του - Είναι πλέον αχώριστοι

Αχώριστοι είναι πλέον ο Τριαντάφυλλος με τον Σάκη Κατσούλη, με τον τραγουδιστή μάλιστα να στηρίζει τον φίλο του όσο κανείς στον χθεσινό τελικό του Survivor.

Ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν και τελικά αυτός που κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και τον τίτλο του νικητή του Survivor 4!

Μια μέρα μάλιστα μετά τον τελικό, οι δύο φίλοι συναντήθηκαν ξανά, μιας και ο Ντάφυ επισκέφθηκε τον Σάκη στο μαγαζί του στο Περιστέρι.

Φυσικά, δεν μπορούσαν παρά να μην βγάλουν αρκετά βίντεο, με πρωταγωνιστή φυσικά το έπαθλο, το οποίο προσπαθεί να «κλέψει» ο Τριαντάφυλλος!

Τα βίντεο με Σάκη - Τριαντάφυλλο

Που θα ξοδέψει τα 100.000 ευρώ από το έπαθλο του Survivor

Πρώτο θέμα παντού σήμερα ο μεγάλος νικητής του Survivor 4, o Σάκης Κατσούλης που κατάφερε να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού και να κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Αφού φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την αγαπημένη του Μαριαλένα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέροντας πρώτη φορά τι θα κάνει τα χρήματα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν στη ζούγκλα και ξαφνικά βγήκαμε στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα τη λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Όσον αφορά το χρηματικό έπαθλο, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Τα χρήματα, επειδή υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις δικές μου που έχω και χρειάζονται βοήθεια λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να τις στηρίξω. Το ένα κομμάτι είναι αυτό και το άλλο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους survivors που είμαι σίγουρος ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει αγάπη από τον κόσμο και μια δημοσιότητα που δεν ξέρουμε».

«Να βοηθήσουμε ανθρώπους εκεί έξω που χρειάζονται βοήθεια, να έχει μια καλύτερη επόμενη μέρα», πρόσθεσε επίσης ο Σάκης Κατσούλης.