Κουρεύτηκε ο Ηλίας Μπόγδανος - Πιο κούκλος από ποτέ μετά το Survivor

Ασύλληπτο το πριν και το μετά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κουρεύτηκε ο Ηλίας Μπόγδανος - Πιο κούκλος από ποτέ μετά το Survivor

Όπως καταλαβαίνετε μετά το τέλος του Survivor τα social media πήραν φωτιά! Οι παίκτες δεν έχουν σταματήσει να ποστάρουν στιγμές από την καθημερινότητά τους και εννοείται πως το βλέμμα όλων είναι επικεντρωμένα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο άνθρωπος που έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό, αφού πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη του, πήγε στο κομμωτήριο να ανανεωθεί και τα αποτελέσματα είναι απλά... ουάου!

Η νέα εικόνα του Ηλία Μπόγδανου

Μπόγδανος Survivor 4

Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του νικητή

«Μιλάμε για το έπαθλο, δηλαδή, τα χρήματα; Όχι, το έπαθλο είναι αυτή η αγάπη. Αυτή η αγάπη που έχουμε εισπράξει, πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γεμάτος, πόσο χαρούμενος είμαι, δεν μετανιώνω δευτερόλεπτο γι’ αυτή την εμπειρία. Το πραγματικό έπαθλο είναι η αγάπη, γιατί αυτή είναι που μένει. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», αναφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Πόσα χρήματα συγκέντρωσε από το παιχνίδι

Όπως είχε διαρρεύσει ο Ηλίας Μπόγδανος για να μπει στο ριάλιτι είχε έρθει σε μια πολύ καλή συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τραγουδιστής των INCO για κάθε εβδομάδα που παρέμενε στο παιχνίδι, λάμβανε το ποσό των 4.000 ευρώ.

Συνεπώς ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος μπήκε στο Survivor 4 στις αρχές Φεβρουαρίου και παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αρχές Ιουλίου, έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα ποσό άνω των 84.000 ευρώ.