Survivor 4: Απίστευτη κοσμοσυρροή στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη - Δείτε βίντεο!

Ορμούσαν πάνω του για μια selfie

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Απίστευτη κοσμοσυρροή στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη - Δείτε βίντεο!

Ο νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης που πρόσφατα αποκάλυψε πως πάσχει από αυτοάνοσο, μετά την απίστευτη αποδοχή του κόσμου από το ριάλιτι επιβίωσης, ζει στιγμές απείρου κάλους, εννοείται έχοντας πάντα στο πλευρό του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το πρώην ζευγάρι, μαζί με τον "κουμπάρο" Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου, βρέθηκαν στο κατάστημα ένδυσης του Σάκη Κατσούλη και απέξω γινόταν ένας χαμός από θαυμαστές.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός όμως η αποκάλυψη για το μαγαζί του Σάκη και τα events με celebrities ήρθε το πρωί της Τετάρτης (7-07) μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Not.

Πλάνα από το μαγαζί του Σάκη Κατσούλη

"Όλοι έχουμε απατήσει. Κι εγώ έχω απατήσει!"

Στο "10 και να καίνε" στη στήλη της εκπομπής Love it απάντησε ο νικητής του φετινού Survivor 4, Σάκης Κατσούλης και τα ερωτήματα ήταν πραγματικά πολύ καυτά.

Μεταξύ άλλων ο Σάκης ανέφερε δεν υπήρξε καμία ερωτική επιθυμία για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα έδωσε τη δική του απάντηση για την αντίδραση του Ηλία Μπόγδανου και το “ξερνάω”, που είπε σχετικά με εκείνον και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δε γνωρίζω αν υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο παιχνίδι. Δεν υπήρξε ερωτική επιθυμία για τη Μαριαλένα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά, αλλά νομίζω το παιχνίδι δε σου έδινε το περιθώριο. No κου-κου όπως είχε πει και ο Καλίδης, γιατί η πείνα ήταν τεράστια» είπε σχετικά με τη Μαριαλένα ο Σάκης Κατσούλης.

Σχετικά με το “ξερνάω” του Ηλία Μπόγδανου ο Σάκης Κατσούλης τόνισε: «Τον Ηλία τον λατρεύω, δε θέλω να χάσω την παρέα του. Αν είπε ξερνάω, θα είχε τους λόγους του. Τώρα που το έμαθα θα τον ρωτήσω κιόλας».