Survivor 4: Κόλαφος η Καρολίνα για τα γυμνά πλάνα - « Το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο...»

«Ο αδελφός μου το ξέρει, ότι είμαι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Κόλαφος η Καρολίνα για τα γυμνά πλάνα - « Το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο...»

Το πρωί της Τετάρτης, η Καρολίνα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και εξομολογήθηκε για την εμπειρία που κέρδισε μέσα από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης μέσα σε όλα απάντησε και για τα γυμνά πλάνα που προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις.

Η απάντηση της Καρολίνας για τα γυμνά πλάνα

«Το ασπάζομαι στη ζωή μου αυτό. Το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει κι έτσι γεννιέσαι. Δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται για το σώμα του. Ούτως ή άλλως εγώ από την πρώτη στιγμή κινήθηκα στον χώρο ελεύθερη και χωρίς πίεση για τις κάμερες. Εκείνη τη στιγμή στην παραλία βρεθήκαμε σε συζητήσεις με τα παιδιά για αυτό το θέμα και το κάναμε».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την ρώτησε αν ο αδελφός της ενοχλήθηκε, με την ίδια να απαντά: «Ο αδελφός μου το ξέρει, ότι είμαι ελεύθερη και το κάνω στη ζωή μου, ειδικά όταν κατεβαίνω στον Άγιο Σώστη».

Σε σχέση η Καρολίνα Καλύβα με πρώην παίκτη του Survivor

Περίπου ένα μήνα μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor, έσκασε η φήμη πως η γυμνάστρια βρίσκεται σε σχέση με πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, δεν πρόκειται για παίκτη του ελληνικού, αλλά του τούρκικου.

Συγκεκριμένα, πολλές φορές Έλληνες και Τούρκοι έπαιξαν φέτος αγωνίσματα, ενώ έχουν περάσει και αρκετό χρόνο τόσο μπροστά αλλά πίσω από τις κάμερες, καθώς κερδίζοντας έπαθλα έμεναν σε ίδια ξενοδοχεία. Έτσι λοιπόν, δεν γίνεται να μην ήρθαν κοντά ορισμένοι παίκτες.

Η Καρολίνα σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές στον Άγιο Δομίνικο ήρθε ιδιαίτερα κοντά με παίκτη της Τουρκίας. Ωστόσο, δεν δημιούργησαν απλώς μια φιλική σχέση, αλλά και κάτι παραπάνω.

Μετά την αποχώρηση της η γυμνάστρια τον ακολούθησε στο Instagram και μετά τον τελικό του τούρκικου Survivor, ο Poyraz - όπως είναι το όνομα του - την έκανε follow back. Έχοντας επίσης, φύγει και εκείνος από το παιχνίδι, ήρθαν ακόμη πιο κοντά και φήμες τους θέλουν να είναι μαζί.

 Καρολίνα Καλύβα Poyraz παίκτης Τουρκίας Survivor σχέση

Βέβαια κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, άρα μπορεί απλά να είναι μόνο φήμες.