Χαρές στο σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη

Η αδερφή της γιορτάζει τα γενέθλια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στο σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη

Με χαρές και ευχές έχει πλημμυρίσει από το πρωί της Τετάρτης το σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη, μιας και η αδερφή της γιορτάζει τα γενέθλια της.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor που πρόσφατα την είδαμε ξανά στον μεγάλο τελικό -δείτε εδώ τις νέες δηλώσεις του νικητή, Σάκη Κατσούλη-, έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη και την αδυναμία που τρέφει για την οικογένεια της.

Η ίδια παραμένει και αρκετά ενεργή στα social media και έτσι με αφορμή την σημερινή ημέρα θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην αδερφή της, Μαρία, για τα γενέθλια της.

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για τα γενέθλια της αδερφής της

Η Ανθή δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν τους και συγκεκριμένα από τότε που ήταν παιδιά και έγραψε στην λεζάντα: “Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μου κορίτσι με το πιο τσιριχτό γέλιο και την πιο μεγάλη καρδιά”.

Χαρές στο σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη

«Μετά το παιχνίδι είχα προβλήματα με...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor 4. Η δημοσιογράφος που έπαιζε για την ομάδα των Διασήμων, αποκάλυψε τα προβλήματα που απέκτησε μετά την αποχώρηση της.

«Είχα κάποια προβλήματα με τον κύκλο μου, τώρα ξεκίνησα να επανέρχομαι. Από εκεί και πέρα είχα και πολλά προβλήματα με την διατροφή γιατί ήμουν πολύ αδύνατη. Από την πλήρη αφαγία πήγα στην απόλυτη λαιμαργία, οπότε το έχασα πάρα πολύ κι έβαλα πολύ γρήγορα 12 κιλά ενώ είχα χάσει 7. Μετά πήγα σε διατροφολόγο και προσπαθώ τώρα να το φτιάξω.

«Μου έχουν μείνει κάποια σημάδια στο σώμα αλλά έχω πιο πολύ θέμα με την μέση μου. Είχα πέσει κάτω κι είχα χτυπήσει επανειλημμένα στο ίδιο σημείο και μετά είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις στο σανίδι» αποκάλυψε η Ανθή Σαλαγκούδη, την οποία πριν λίγες ημέρες πρώην συμπαίκτρια της, την έκραξε πάρα πολύ άσχημα.