19 Νοεμβρίου: Η ημερομηνία που σημάδεψε την ζωή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Τι συνέβη εκείνη την ημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
19 Νοεμβρίου: Η ημερομηνία που σημάδεψε την ζωή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπορεί τώρα, λίγο καιρό μετά το τέλος του Survivor 4 να ζει απίστευτες στιγμές αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί - έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον νικητή του ριάλιτι, Σάκη Κατσούλη - δέχεται την αγάπη του κόσμου αλλά... έχει εκκρεμότητες που την στεναχωρούν και πρέπει να λύσει, όσο πιο σύντομα γίνεται όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε συνεντεύξεις της.

Οι εκκρεμότητες αυτές έχουν όνομα: Γιώργος Λιβάνης. Η πρώην παίκτρια του Survivor πριν μπει στο παιχνίδι διατηρούσε φλερτ με τον γνωστό τραγουδιστή. Όταν μπήκε ο πρώην της, Σάκης Κατσούλης η σχέση τους παρεξηγήθηκε αρκετά με αποτέλεσμα η "σχέση" αυτή με τον Λιβάνη έμεινε πολύ πίσω...

Τι σημαίνει το 19 Νοεμβρίου για την Μαριαλένα

Οι δυο αυτοί άντρες που πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν στην ζωή της Μαριαλένας στις 19 Νοεμβρίου γεννήθηκαν. Την ίδια ακριβώς ημερομηνία. Είναι και οι δυο Σκορπιοί. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, αυτή η ημερομηνία, θα θυμίζει πάντα πολλά στην πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Που βρίσκεται και τι κάνει ο Γιώργος Λιβάνης μετά την έξοδο της Μαριαλένας από το Survivor 4

Τι κι αν κλαίει η Ρουμελιώτη στους τηλεοπτικούς σταθμούς για όλο αυτό το κακό που του έχει κάνει, ο Γιώργος Λιβάνης φαίνεται πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της. Το γιατί το ξέρουμε.

Όλη αυτή η δημοσιότητα φαίνεται πως έκανε αρκετό καλό στην καριέρα του τραγουδιστή. Ο Γιώργος Λιβάνης έχει ξεκινήσει περιοδεία. Φέτος το καλοκαίρι θα γυρίσει πολλά μέρη της Ελλάδας κι όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος του είναι περιορισμένος.

Από την άλλη, εχθές παραδείγματος χάρη ήταν στην Αθήνα και παρευρέθηκε σε ένα πάρτι έκπληξη που ετοίμασαν για μια συνεργάτιδά του. Γενικά φαίνεται να είναι στα καλύτερά του και να μην δίνει καν σημασία σε όλο αυτό που δημιουργήθηκε με τους Survivors.

Γιώργος Λιβάνης Survivor 4