Γιώργος Λιανός: Για φαγητό με την σύντροφό του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας

Φωτογραφία από το πλουσιοπάροχο τραπέζι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός: Για φαγητό με την σύντροφό του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας

Μετά από τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός μπορεί επιτέλους να χαρεί την οικογένειά του και το νεογέννητο μωράκι του με την Κωνσταντίνα, την σύντροφό του.

Ο παρουσιαστής βρισκόταν στο νησί λόγω του Survivor, όταν πριν από λίγους μήνες χτύπησε το τηλέφωνο και έμαθε πως η αγαπημένη του είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Τώρα, ο παρουσιαστής προσπαθεί να καλύψει το κενό του χαμένου χρόνου και το βράδυ της Τετάρτης δείπνησε μαζί με εκείνη και φίλους σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας!

Μάλιστα, ανέβασε και στόρι για να ζηλέψουν όλοι το γλυκό που απολάμβανε!

Στιγμιότυπο από τη νύχτα του Γιώργου Λιανού

Γιώργος Λιανός σύντροφος έξοδος

Ποια είναι η Κωνσταντίνα Καραλέξη

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Λιανός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Κακόγιαννη και είχε μιλήσει για την σχέση αυτή...

"Είμαι πολύ καλά και μια χαρά στα προσωπικά μου, αν και δεν το πολυσυζητάω. Η Κωνσταντίνα είναι μια ηλιαχτίδα για μένα", είχε δηλώσει.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στην Σίφνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι πολλά παραπάνω και τον στηρίζει στην καθημερινότητά του, που περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα για την εκπομπή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο στον Sfera. Φαίνεται, όμως, πως η σχέση τους έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζεται με την ίδια ένταση, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός παραμένει διακριτικός, αφού πάνω απ' όλα βρίσκονται τα τρία παιδιά του: η Αριάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας.

Σύντροφος Γιώργου Λιανού

Λιανός έγκυος η σύντροφό τους

Γιώργος Λιανός Καραλέξη