Σάκης Κατσούλης: "Αδειάζει" την σχέση του με την Μαριαλένα λίγο μετά το τέλος του Survivor 4

Από εκεί που ήταν τρελός και παλαβός τώρα... τα γυρνάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Κατσούλης:

Ο Σάκης Κατσούλης τα τελευταία 24ωρα ζει ένδοξες στιγμές αφού το μαγαζί του πλημμυρίζει από κόσμο και όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν πέσει πάνω του.

Δηλώσεις στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι Not», παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο νικητής του Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη σχέση του με την Μαριαλένα.

Οι νέες δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη

«Προσπαθώ λίγο να συνέλθω από όλο αυτό που περάσαμε αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος, φέραμε το κύπελλο στο Περιστέρι. Δεν το έχω συνηδητοποιήσει ακόμα ότι κέρδισα και αύριο έφευγα για το Survivor.

Η Μαριαλένα ήταν πριν από το παιχνίδι οπότε θα παραμείνει στην ζωή μου, ο Τριαντάφυλλος είναι αδερφός μου και από χθες που ήρθα στο μαγαζί ήταν μαζί μου, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Παππάς είναι φίλοι μου, αλλά με τον Αλέξη δεν έχουμε μιλήσει ακόμα λόγω την υποχρεώσεων του. Η Μαριαλένα για εμένα αξίζει τα πάντα έφτασε στους τρεις του τελικού, είχα τον τρόπο να την ηρεμήσω και για αυτό φτάσαμε στον τελικό. Άκουσα ότι θα κάνω πρόταση γάμου, αλλά το έχουμε ξανά πει δεν είμαστε μαζί, ήρθαμε κοντά λόγω των συνθηκών είναι λογικό να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις και πόσο μάλλον με την Μαριαλένα που είχαμε 2 χρόνια σχέση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Είναι η ιδέα μας ή τώρα που βγήκε στον έξω κόσμο φαίνεται πιο χαλαρός απέναντι από την Μαριαλένα σε σύγκριση με όσα έλεγε και έκανε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι; Ότι πείτε εσείς, εμείς δεν ξέρουμε...

19 Νοεμβρίου: Η ημερομηνία που σημάδεψε την ζωή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπορεί τώρα, λίγο καιρό μετά το τέλος του Survivor 4 να ζει απίστευτες στιγμές αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί - έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον νικητή του ριάλιτι, Σάκη Κατσούλη - δέχεται την αγάπη του κόσμου αλλά... έχει εκκρεμότητες που την στεναχωρούν και πρέπει να λύσει, όσο πιο σύντομα γίνεται όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε συνεντεύξεις της.

Οι εκκρεμότητες αυτές έχουν όνομα: Γιώργος Λιβάνης. Η πρώην παίκτρια του Survivor πριν μπει στο παιχνίδι διατηρούσε φλερτ με τον γνωστό τραγουδιστή. Όταν μπήκε ο πρώην της, Σάκης Κατσούλης η σχέση τους παρεξηγήθηκε αρκετά με αποτέλεσμα η "σχέση" αυτή με τον Λιβάνη έμεινε πολύ πίσω...

Οι δυο αυτοί άντρες που πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν στην ζωή της Μαριαλένας στις 19 Νοεμβρίου γεννήθηκαν. Την ίδια ακριβώς ημερομηνία. Είναι και οι δυο Σκορπιοί. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, αυτή η ημερομηνία, θα θυμίζει πάντα πολλά στην πρώην παίκτρια του ριάλιτι.