Ιωάννα Μαλέσκου: Οι νέες ατάκες "καρφιά" για παίκτες του Survivor 4 στον αέρα του Love It

«Επειδή παρακολουθούμε κι εμείς και ο κόσμος τα προφίλ τους...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Οι νέες ατάκες

Η ομάδα του Love It σχολίασε τις νέες δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη, με την Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται ευκαιρία και να πετάει τα "καρφιά" της σε ορισμένους παίκτες του Survivor 4.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση της Μάρτζι Λαζάρου «Υπάρχουν άνθρωποι που όντως κρατούν το καλό κομμάτι του Survivor. Γιατί αυτό ήταν που τους ανέδειξε».

Τότε λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε το λόγο και είπε «Ναι, γιατί κάποιοι άλλοι στον αντίποδα, κάπως βγάζουν το προφίλ ενός αγνώμονα και είναι κρίμα. Επειδή παρακολουθούμε κι εμείς και ο κόσμος τα προφίλ τους και τι επικοινωνούν, εντάξει, μοιραία το κρίνεις και το σχολιάζεις».

Πάντως σίγουρα μπορεί κανείς να καταλάβει σε ποιον απευθύνεται, αφού πριν λίγες ημέρες είχε γίνει χαμός στο πλατό της.

Ο Νίκος Μπάρτζης "σταύρωσε" το πάνελ της Μαλέσκου

Απίστευτη ένταση επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it. Μετά τα όσα έγιναν με τον Τζέιμς Καφετζή που αποχώρησε από το πλατό πριν την λήξη της συνέντευξής του, οριακά το ίδιο κόντεψε να συμβεί και με τον φίλο του, Νίκο Μπάρτζη.

Ο αγρότης το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΙ και κατά την διάρκεια της συνέντευξης λογομάχησε με τα άτομα στο πάνελ της παρουσιάστριας και συγκεκριμένα περισσότερο με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, στον οποίο ο Μπάρτζης δήλωσε πως εκφράστηκε γι' αυτόν πολλές φορές υπερβολικά αρνητικά!

Το αποκορύφωμα της συνέντευξης ήταν όταν ο Νίκος Μπάρτζης για να επιχειρηματολογήσει τα όσα έλεγε άνοιξε το κινητό του κι έβαλε στον αέρα να παίξει ένα απόσπασμα από το σχολιασμό του δημοσιογράφου που, όπως ήθελε να αποδείξει, δεν είχε μιλήσει και με τον καλύτερο τρόπο γι' αυτόν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ως σωστή παρουσιάστρια, για να αποτρέψει ίδια σκηνικά με εκείνα του Τζέιμς, έκλεισε ευγενικά την συζήτηση κι άλλαξε θέμα.

Βέβαια, όπως θα παρακολουθήσετε κι εσείς στο παρακάτω απόσπασμα που δείχνει καρέ καρέ όλο το σκηνικό, ο Νίκος Μπάρτζης μετά ήταν αρκετά ξενερωμένος και λιγομίλητος. Με λίγα λόγια δεν έβλεπε την ώρα να φύγει