Survivor 4 - για πρώτη φορά: Φωτογραφία της Ελευθερίου από το νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο

Πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - για πρώτη φορά: Φωτογραφία της Ελευθερίου από το νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο

Η Ελευθερία Ελευθερίου που πάει από πάρτι σε πάρτι μετά το τέλος του Survivor το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα slide φωτογραφιών από στιγμές της στον Άγιο Δομίνικο που εμείς δεν είδαμε ποτέ on camera. Μια από αυτές ήταν και τότε που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της.

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

"More backstage τελεφερίκ Photos:

1. Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά τον τραυματισμό στο πόδι μου, που τελικά βγήκα εκτός αγώνων 1 βδομάδα με την μέση μου

2. Έπαθλο κότερο με μπλε ομάδα. Αγκαλιά με τον Άγιο Βασίλη (όπως τον είχα βαφτίσει )@vasilisharovas από την παραγωγή!

3. Όλα τα κορίτσια. Εδώ είχα Ίδη φάει του σκασμού και ακούμε μουσική μετά από πολλούς μήνες...

4. Μετά την αποχώρηση μου στο πρωινό του ξενοδοχείου", έγραψε χαρακτηριστικά

Το Πρωινό ξεφτίλισε Τριαντάφυλλο - Ελευθερίου

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Τριαντάφυλλου για την σπόντα που πέταξε ο τραγουδιστής, ότι η πρώτη συνευρέθηκε ερωτική με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος έξαλλος είπε «Ντροπή η αντίδραση της Ελευθερίου που είπε «τον ξέρουμε τον Τριαντάφυλλο». Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Τριαντάφυλλος για να θιγεί η Ελευθερία Ελευθερίου; Δεν είναι ωραίο να προβάλλεται αυτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Μιλάμε για λεκτική βία».

Με τον Γιώργο Λιάγκα να συνεχίζει: «Αφού την Ελευθερία Ελευθερίου δεν την πειράζει που όλη η Ελλάδα έμαθε ότι έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά, τι μας νοιάζει εμάς; Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι θα τραγουδήσουν μαζί το καλοκαίρι, άρα το χρήμα τα νικάει όλα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Σε άλλες δηλώσεις που πρόβαλλαν, ο Τριαντάφυλλος ισχυρίστηκε πως δεν έκανε καμία αποκάλυψη, ενώ από πλευράς της η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως ούτε εκείνη κατάλαβε να έγινε κάποια αποκάλυψη.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του ξέσπασε: «Ή είναι πάρα πολύ έξυπνοι κι εμείς όλοι ηλίθιοι ή δεν είναι τόσο έξυπνοι και είμαστε εμείς πολύ έξυπνοι και το καταλαβαίνουμε. Σαν τραγουδιστή εγώ τον εκτιμώ κι έχω πει τα καλύτερα γι’ αυτόν, σαν προσωπικότητα δεν μου αρέσει. Είναι ντροπή ότι προσπαθούν να πουν ότι δεν το είπαν».