Survivor 4: "Ανακωχή" για τον Κατσούλη και την μητέρα της Μαριαλένας - Το βίντεο που ανέβασε μαζί του

Έφτιαξαν ξανά τις σχέσεις τους μετά το φινάλε του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4:

Έφτιαξαν όπως φαίνεται οι σχέσεις της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη, μιας και όσο διαρκούσε το Survivor, η ίδια είχε εκφραστεί αρκετές φορές άσχημα για τον ίδιο.

Η κυρία Γεωργία φαινόταν αρκετά αντίθετη με την επανασύνδεση της κόρης της με τον νικητή του παιχνιδιού ενώ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως αν γυρίσει σε αυτόν, θα είναι άξια της μοίρας της.

Μετά το φινάλε ωστόσο του ριάλιτι, Σάκης και Μαριαλένα διατηρούν τις άριστες επαφές τους ενώ δεν έχουν κιόλας αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί.

Έτσι, η μητέρα της φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και μάλιστα οι τρεις τους βγήκαν για καφέ στο Περιστέρι, με την ίδια να δημοσιεύει ένα κοινό της βίντεο στο instagram.

Η συνάντηση του Σάκη Κατσούλη με την μητέρα της Μαριαλένας

Ανακωχή για τον Κατσούλη και την μητέρα της Μαριαλένας

Η πρώτη ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Λίγα λεπτά μετά τον Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση, μετά το τέλος του Survivor 4.

Η φιναλίστ του παιχνιδιού μπορεί να μην βγήκε νικήτρια, ωστόσο ήταν η τελευταία γυναίκα που έμεινε μέσα και άντεξε τόσους μήνες, ενώ μεγάλη φυσικά ήταν και η στήριξη που δέχθηκε από τον κόσμο.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες, η αγάπη του κόσμου είναι πραγματικά μοναδική. Και αυτό είναι που με γεμίζει όσο τίποτα άλλο. Το όμορφο ταξίδι του Survivor έφτασε στο τέλος του…

Οι αγώνες, οι πανηγυρισμοί, η παραλία, οι συμπαίκτες μου… Θα μου λείψουν τα πάντα! Όλοι όσοι πέρασαν από το παιχνίδι μου έμαθαν και κάτι. Ένα μάθημα ζωής για εμένα, μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και στην καρδιά μου για μια ζωή! Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έφτασε στην τελική τριάδα.

Χωρίς την αγάπη του κόσμου δεν θα τα είχα καταφέρει. Ήταν εκεί να με στηρίξει στις χαρές, στις λύπες, στις γκρίνιες και τα κλάματα μου! Ήμουν ο εαυτός μου από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία. Μέσα στο παιχνίδι πήρα πολλά μαθήματα τα οποία θα τα κρατήσω ως εφόδιο σε όλη την πορεία της ζωής μου, ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα και ξεπέρασα τα όρια μου.

Ως τελευταία γυναίκα που παρέμεινε στο παιχνίδι, ελπίζω να έδωσα δύναμη σε πολλές γυναίκες να καταλάβουν τι δύναμη κρύβουν μέσα τους.. γιατί μετά από ένα σημείο δεν παίζεις με σώμα αλλά με ψυχή.. Και αν θέλεις κάτι πραγματικά βρίσκεις την δύναμη από μέσα σου!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ!!!»