Love It: Η Ιωάννα Μαλέσκου αντέγραψε τον Κόρο - Επικό σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΙ

Φόρεσε ένα καουμπόικο καπέλο και έβαλε φυσικά και την χαρακτηριστική οδοντογλυφίδα στο στόμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love It: Η Ιωάννα Μαλέσκου αντέγραψε τον Κόρο - Επικό σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Κόρομι, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και αποκάλυψε τα πάντα για το Survivor.

Ο πρώην παίκτης, μετά την όμορφη έκπληξη που δέχτηκε μία έκπληξη από την σύντροφο του, Τίνα, είχε να αντιμετωπίσει κι άλλο ένα απρόσμενο γεγονός.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να του κάνει μια πλάκα και να αντιγράψει το στυλ του, για αυτό και φόρεσε ένα καουμπόικο καπέλο και έβαλε την χαρακτηριστική οδοντογλυφίδα στο στόμα.

Η παρουσιάστρια είπε: «Αναρωτιόμουν πως ήσουν όλη την ημέρα με την οδοντογλυφίδα και ήθελα να το ξανά ζήσουμε», με τον Κόρομι να απαντά: «Ήθελα κάτι για την πείνα και για να περνάει η ώρα, πως κάποιοι καπνίζουν έτσι είχαν την οδοντογλυφίδα. Την έφτιαχνα από τις καρύδες από το εσωτερικό».

"Tο είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο"

Από τις κύριες ερωτήσεις που δέχτηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, ήταν και για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο και η κίνησή του να μην του δώσει φαγητό.

«Όλα εκεί μεγεθύνονται επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε μία επίθεση. ήμασταν για ένα μήνα κοντά και η απομάκρυνση έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι σε μια ομάδα κοιτάς η ομάδα να είναι καλά. Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα. Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση.

Δεν του στέρησα το φαγητό. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες μέσα είναι πόσες θερμίδες που δεν αναπληρώνεται ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση, σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο.».