Σήκωσε την μπλούζα του στο Πρωινό ο Ασημακόπουλος - "Με είχε πάει αίμα στο Survivor, είχα..."

Έμειναν παγωτό όλοι στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήκωσε την μπλούζα του στο Πρωινό ο Ασημακόπουλος -

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό κι αφού ξεσκέπασε την παραγωγή του Survivor αποκαλύπτοντας τι χάρη του είχε ζητήσει κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε και για τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και για την... επέμβαση στους κοιλιακούς που λέγεται πως είχε κάνει πριν ταξιδέψει στο νησί.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σηκώθηκε τότε ανέβασε την μπλούζα του και είπε: «Δεν έχω βάλει πλέγμα. Είμαι χωρίς πλέγμα. Ο γιατρός δεν είπε κάτι για πλέγμα. Είχα κάνει μια διόρθωση».

Όσον αφορά τα κιλά και το πρήξιμο που είχε στο Survivor είπε: «Ήταν ένα περίεργο Survivor. Του πρώτους δύο μήνες όντως υπήρχε πείνα. Δεν μας έδιναν να φάμε, απλά πλακωθήκαμε στην καρύδα. Η καρύδα παχαίνει. Έχει καλά λιπαρά, αλλά παχαίνει πολύ. Λίγο πριν το συμβούλιο πίναμε καφέ, γιατί στα συμβούλια κλείνανε τα μάτια...

Πρήστηκα, γιατί έβγαλα ένα βακτήριο στο στομάχι. Σε κάποια αγωνίσματα που πέφταμε σε καταπράσινα νερά, ήπια κατάλαλος και πέρασε στο στομάχι μου. Με είχε πάει αίμα, είχα διάρροια, πονούσα και έτσι πρήστηκα. Πήγα στο νοσοκομείο και έπαιρνα κορτιζόνη. Ήμουν λες και ήμουν τριών μηνών έγκυος. Έπαθα τυμπανισμό και κατακράτηση».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών

31.000 ευρώ δώρισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε ιδρύματα κατά του παιδικού καρκίνου, αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 έχει συγκινήσει τους πάντες με την τρυφερή και σημαντική αυτή κίνηση του και μάλιστα πριν μερικές μέρες πραγματοποιήσε τις ευχές 2 παιδιών που νοσούν από λευχαιμία.

Σήμερα, Σάββατο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Αμέσως μετά, συναντήθηκε με τον διοικητή του ογκολογικού νοσοκομείου Μαριαννα Β. Βαρδινογιαννη, Μανώλη Παπασάββα και έδωσε μια από τις έξι επιταγές που έχει μοιράσει το ποσό που κέρδισε.

 Γιώργος Ασημακόπουλος δωρεά