Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μετά το Survivor 4 με εκπομπή στην τηλεόραση ο Τριαντάφυλλος;

Όχι ότι δεν το περιμέναμε...

Μετά το Survivor 4 με εκπομπή στην τηλεόραση ο Τριαντάφυλλος;
Survivor 11.07.2021 12:04
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Τριαντάφυλλος ήταν χωρίς αμφιβολία ο μεγαλύτερος celebrity του φετινού Survivor και γι΄αυτό το λόγο κατάφερε να μείνει τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι είχε δημιουργήσει αρκετές αντιπάθειες τόσο στον Άγιο Δομίνικο, όσο και στην Ελλάδα.

Η απήχηση που έχει ο «Ντάφυ» στο κοινό φάνηκε στην εξωφρενική υποδοχή του στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και στα χιλιάδες μηνύματα που δέχεται καθημερινά στα social media από τους φανς του.

Θα δούμε τον Τριαντάφυλλο με εκπομπή μετά το Survivor 4;

Στο Instagram του Youweekly.gr, κάναμε μία δημοσκόπηση προκειμένου να μάθουμε τη γνώμη του κοινού για την είσοδο του Τριαντάφυλλου στα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο που κανένα κανάλι δε θα ήθελε να αφήσει ανεκμετάλλευτο.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν ήταν θετικό για τον τραγουδιστή αφού το 76% του κοινού που ψήφισε απάντησε αρνητικά ενώ το υπόλοιπο 24% φαίνεται πως περιμένει να τον δει με εκπομπή.

Τριαντάφυλλος εκπομπή

Συνολικά στο poll που κάναμε ψήφισαν, 16.322 άτομα και από αυτά, τα 12.445 δεν θέλουν τον Ντάφυ σε ρόλο παρουσιαστή.

Τριαντάφυλλος ψηφοφορία εκπομπή

Η εμφάνιση του Τριαντάφυλλου στα MAD VMA

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στα Mad VMA μιας και μετά από τον χαμό που προκάλεσε με τη συμμετοχή του στο Survivor 4, αποφάσισε να φέρει τα πάνω κάτω και στο φαντασμαγορικό show.

Μπορεί στον τελικό του Survivor ο Τριαντάφυλλος να τραγούδησε μαζί με τον γιο του, χθες ωστόσο ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τους Alcatrash και ερμήνευσαν μία διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του, «Σπάω τα ρολόγια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Κόρομι: "Tο είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο"

Απίστευτο "άδειασμα" Καλίδη σε Τριαντάφυλλο: «Με έλουσε κρύος ιδρώτας εκείνη τη στιγμή»

Share