Σάκης Κατσούλης: Δημοσίευσε βίντεο από τότε που είχε σχέση με την Μαριαλένα

Τρυφερά στιγμιότυπα από το σπίτι που συγκατοικούσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Κατσούλης: Δημοσίευσε βίντεο από τότε που είχε σχέση με την Μαριαλένα

Ξέρουν τι... κάνουν! Παρά το γεγονός πως οι δυο τους δεν έχουν ανακοινώσει αν είναι ή όχι μαζί μετά το τέλος του Survivor 4 οι κοινές τους εμφανίσεις και τα ταξίδια δίνουν και παίρνουν. Εδώ και λίγες ώρες μάλιστα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέραν του ότι είναι δεμένοι συναισθηματικά έχουν πλήρη επίγνωση του ότι πουλάνε πολύ μαζί γι' αυτό και πολύ σωστά κοιτούν να το εκμεταλλευτούν προς όφελός τους. Τα social media στις ημέρες μας μπορούν να σου αποφέρουν πολλά λεφτά κι επειδή οι δυο τους ήδη έχουν δυνατά insta accounts αποφάσισαν να απογειώσουν και το κοινό προφίλ που είχαν στο Tik Tok από την περίοδο που διατηρούσαν σχέση.

Ο Σάκης, λοιπόν, ανήρτησε στα stories του ένα βίντεο από τότε που συγκατοικούσαν και παρέπεμψε τους διαδικτυακούς τους φίλους να τους κάνουν follow στην συγκεκριμένη κοινωνική πλατφόρμα δικτύωσης καθώς θα... έρθουν κι άλλα βίντεο σε λίγο καιρό.

Το βίντεο του Σάκη και της Μαριαλένας στο Tik Tok

Γιατί ο Σάκης δεν ακολουθεί την Μαριαλένα στο instagram

Τι κι αν είναι αχώριστοι μετά το τέλος του Survivor 4; Η Μαριαλένα και ο Σάκης κρατούν απόσταση από τα... social media αφού ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο Instagram.

Ο νικητής του Survivor το μεσημέρι του Σαββάτου παρευρέθηκε στον καναπέ του Σου-Κου Family και παρά τις προσπάθειες της Αντελίνας Βαρθακούρη δεν το έκανε πρώτος το like!

«Περιμένω να με ακολουθήσει εκείνη. Το πάμε εγωιστικά ποιος θα το κάνει πρώτος, είναι ένα παιχνίδι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του reality επιβίωσης και η Μαριαλένα παρενέβη τηλεφωνικά.

«Το ότι δεν έχουμε γίνει ακόμα φίλοι στο Instagram είναι γιατί έχουμε τόσες πολλές υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό που απλά έχουμε ξεχαστεί» τόνισε, με τον Σάκη να την προτρέπει να το κάνει: «Άντε, αφού ξεχάστηκες και στο θυμίσαμε για μπες λίγο τώρα να το κάνεις».

«Εγώ θα πατήσω follow back» είπε η Μαριαλένα, «νιώθω πιεσμένος», απάντησε εκείνος. «Βλέπω το όνομά σου και πατάω back», είπε ο Σάκης με εκείνη να είναι ξεκάθαρη: «Δεν υπάρχει περίπτωση».

Τελικά η Αντελίνα δεν τα κατάφερε, αλλά την επόμενη Κυριακή θα κάνει την προσπάθειά της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία θα βρεθεί στο στούντιο.