Εμβολιάστηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εμβολιάστηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Πολύ από τους παίκτες που συμμετείχαν στο φετινό Survivor, λίγο πριν τον τελικό του παιχνιδιού (αλλά και μετά) βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν και μέχρι το νοσοκομείο.

Ένας από τους λίγους που - ευτυχώς - την γλίτωσε ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης ρου ριάλιτι το πρωί της Τρίτης μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό πως εμβολιάστηκε.

Η ανάρτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου

Γιώργος Ασημακόπουλος εμβολιασμός

Ο Ασημακόπουλος "κατήγγειλε" την παραγωγή του Survivor 4 δημόσια στο Πρωινό

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια "χάρη" που του ζήτησε η παραγωγή του Survivor.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο θεατρικό που είχαν στήσει οι Amigos, όταν αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το νησί.

«Δεν έχω βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς, απλά είχα κάνει μια διόρθωση.

Πρήστηκα γιατί είχα βγάλει ένα σκουλικάκι στο στομάχι μου και είχα πάθει τυμπανισμό. Ήταν κάτι αγωνίσματα που πέφταμε στα νερά που ήταν πράσινα, ίσως ήπια κατά λάθος νερό, πέρασε στο στομάχι μου και μου δημιούργησε πρόβλημα. Με πονούσε, είχα διάρροια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Είχα πάει στο νοσοκομείο, σε ένα παιχνίδι ήμουν σαν να είμαι 3 μηνών έγκυος.

Το Πούντα Κάνα ήταν ένα στιγμιαίο λάθος.

Είχα πάρει κάποια vibes ότι ο Τζέιμς δεν ήταν και ο αγαπημένος παίκτης στην παραγωγή, είχε δημιουργήσει κάποια θέματα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σε δηλώσεις του για το Survivor, o Γιώργος Κόρομι δήλωσε: «Το θεατρικό ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση».

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης. Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας»