Με δάκρυα στα μάτια στο Love it η Μαριαλένα - «Πλέον με κανένα παιδί...»

«Εμείς ζούσαμε μάλλον σε ένα ροζ συννεφάκι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια στο Love it η Μαριαλένα - «Πλέον με κανένα παιδί...»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης καλεσμένη μαζί με τον Σάκη Κατσούλη στο πλατό του Love it, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει κρατήσει με τους συμπαίκτες της από το Survivor 4.

Οι δυο τους, απάντησαν στο αν είναι τελικά μαζί, ενώ η Μαριαλένα συγκινήθηκε όταν μίλησε για τις συμπεριφορές που αντιμετώπισε στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας για το Survivor και τα κλάματα στον αέρα του Love it

«Oι περισσότεροι ήταν προκατειλημμένοι μαζί μας, ότι όλο αυτό το στήσαμε. Και τα παιδιά, οι συμπαίκτες μας, δε το ξέραμε.

Εμείς ζούσαμε μάλλον σε ένα ροζ συννεφάκι. Δε το περίμενα. Πολλά σχόλια αρνητικά για εμάς και μπροστά μας δεν είχε γίνει καμία τέτοια κουβέντα. Δε το περιμέναμε. Αρχικά να πω ότι πλέον με κανένα παιδί δεν έχω πρόβλημα.

Έχει περάσει το παιχνίδι, ζούμε τώρα την πραγματική μας ζωή, την καθημερινότητά μας. Από εκεί και πέρα εντάξει, με τον Ηλία είχα στεναχωρηθεί και την Κάρολ γιατί είχαμε πολύ καλή σχέση. Εντάξει, επειδή πραγματικά σε ρουφάει το παιχνίδι, και το νησί, σίγουρα θα βρεις κάτι να πεις, σίγουρα.

Απλά εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί εμείς οι δυο είχαμε κρατήσει μια στάση που απλά σχολιάζαμε τα γεγονότα, δε μπαίναμε πιο βαθιά», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Πώς γνωρίστηκαν Μαριαλένα - Σάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης, κι αφού ξεκαθάρισε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα follow την Μαριαλένα στο instagram, διηγήθηκε το πως γνωρίστηκαν πριν από χρόνια και κατέληξαν να είναι μαζί.

«Με τη Μαριαλένα γνωρίστηκα όταν άνοιξα το καινούργιο μου μαγαζί στο Περιστέρι. Δούλευε σε μια καφετέρια δίπλα, εκεί ήταν η πρώτη επαφή. Βέβαια πολύ καιρό μετά ήμασταν μαζί, καθώς είχε και εκείνη σχέση. Εγώ άνοιγα το μαγαζί και είχα άγχος και τρέξιμο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου. Από τη μεριά μου και πολύ κρυφά και πολύ δειλά, γιατί υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή της και το σεβόμουν απόλυτα. Τα μαγαζιά ήταν κολλητά, οπότε ρώτησα αν έχεις σχέση. Την ξέρω από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το μαγαζί, πριν τρία χρόνια. Όταν μετά από καιρό χώρισε, τότε την πλησίασα και ήμασταν μαζί δύο χρόνια», είπε ο Σάκης Κατσούλης.