Χαμός μέσα σε 2 ώρες με την ανάρτηση του Κόρομι για το Survivor 4

«Aπό την πρώτη στιγμή που βγήκα, έξω αλλά και στα σοσιαλ...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός μέσα σε 2 ώρες με την ανάρτηση του Κόρομι για το Survivor 4

Μπορεί ο Γιώργος Κόρομι να είχε αποχωρήσει από το Survivor 4 από τα ημιτελικά, ωστόσο σήμερα 16/7 έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μιλώντας για το παιχνίδι επιβίωσης, Η ανάρτηση αυτή μάλιστα μέσα σε δυο ώρες έκανε χαμό συγκεντρώνοντας 7.622 likes και χιλιάδες επίσης σχόλια.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κόρομι για το Survivor

«Τελείωσε όλο αυτό μετά από περίπου 7 μήνες. Θέλω να πω πόσο ευγνώμων είμαι που το έζησα, που στις δυσκολίες είχα άτομα δίπλα μου να με στηρίζουν, όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι έστω και από μακριά, που όταν χρειάστηκε, ακόμα και αν οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι, με στήριξαν για να φτάσω παραπέρα… Κάπως έτσι κατάφερα να φτάσω στο τέλος αυτού του ονειρεμένου ταξιδιού με την στήριξη σας και την αγάπη σας.

Από την αρχή ως το τέλος… Για μένα ήμασταν όλα τα παιδιά που πήραμε μέλος σε αυτό το παιχνίδι νικητές διότι πήρανε όλοι μια γεύση από αυτό πόσο μάλλον όσοι από μας το απολαύσαμε και περισσότερο. Έχω λάβει πραγματικά τόση αγάπη από όλους σας από την πρώτη στιγμή που βγήκα, έξω αλλά και στα σοσιαλ (με καταφέρατε να φτιάξω και Twitter) που σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και είναι πραγματικά συγκινητικό.

Αυτό για εμένα είναι η νίκη…είναι το πιο μεγάλο έπαθλο από όλα!!! Προσπαθώ να απαντήσω σε όσο περισσότερα μηνύματα σας μπορώ. Σχεδόν 200 μέρες στο νησί κάτω από δύσκολες συνθήκες έφεραν τους Survivors αλλά και τα άτομα πίσω από τις κάμερες τόσο κοντά ζώντας αυτήν την εμπειρία που θα μας ενώνει μια ζωή!

Λυπάμαι που τελείωσε αλλά χαίρομαι που ήταν τόσο δυνατό και μοναδικό! Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη την στήριξη και την αγάπη σας!!!», έγραψε μετά το σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο όπου φαίνονται τα γεννητικά του όργανα.

Βούρκωσε ο Γιώργος Κόρομι για την σύντροφό του στον αέρα του Love it

Ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It με σκοπό να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις του Survivor 4. Εκεί του έκανε έκπληξη η σύντροφό τους και βγήκε τηλεφωνικώς να μιλήσει για εκείνον.

Ο παίκτης τρελάθηκε κι ακούγοντάς την να λέει όλα αυτά τα όμορφα πράγματα για την σχέση τους ξέσπασε κι εκείνος σε δάκρυα.

«Είναι ένα άτομο, το οποίο με εμπιστεύεται πολύ και είναι πάντα με το χαμόγελο. Είναι πάντα θετική. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και επτά μήνες και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Ήταν πάντα δίπλα μου και όσο έλειπα και με στήριζε πολύ», είπε ο Κόρο.

«Έχει φτιαχτεί ο Γιώργος για Survivor. Όταν έμαθε τον Δεκέμβρη ότι το παιχνίδι ξεκινάει στον ΣΚΑΙ είπαμε να ετοιμάσουμε τη συμμετοχή του. Κάναμε μαζί το πρώτο του βιντεάκι και το κάναμε στο σπίτι. Γελάσαμε πάρα πολύ. Το στείλαμε αμέσως το βίντεο και του λέω: Όχι μόνο θα σε πάρουν, αλλά θα νικήσεις…Χαίρομαι πολύ που έζησε αυτή την εμπειρία και θα την έχει σε όλη του τη ζωή. Δεν μπορεί κανείς να του το πάρει όλο αυτό. Είναι δικό του. Θα έχει τις αναμνήσεις, θα το σκέφτεται και θα γελάμε μαζί μετά από χρόνια», είπε η Τίνα Τριανταφύλλου.