Survivor 4 - Ηλίας Μπόγδανος: «Κι εμέ­να, αν τύχαινε να είναι κάποια πρώην μου εκεί, θα με βοη­θούσε»

Η νέα εξομολόγηση για την εμπειρία του στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ηλίας Μπόγδανος: «Κι εμέ­να, αν τύχαινε να είναι κάποια πρώην μου εκεί, θα με βοη­θούσε»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος στο 7 Μέρες TV, με τον τραγουδιστή να αναφέρεται στην εμπειρία του Survivor 4, καθώς και στη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας που συζητήθηκε πολύ.

Η εξομολόγηση του Ηλία Μπόγδανου για το Survivor 4

Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου πιστεύεις ότι σε βοήθησε περισσότερο να αντεπεξέλθεις στο παιχνίδι;

Το ότι αντιμετώπιζα τα πάντα θετικά, ό,τι κι αν συνέβαινε. Ακόμα και το πιο κακό πράγμα το έβλεπα με καλό μάτι. Υπήρχαν, βέβαια, και οι άσχημες στιγμές. Εννοείται! Δεν είμαστε ρομπότ. Εγώ έχω και το κακό ότι είμαι πολύ συναισθηματικός.

Όταν χαίρομαι, ανεβαίνω στα ύψη, κι όταν πέφτω, πέφτω πάρα πολύ χαμηλά. Κι όλο αυτό προφα­νώς φάνηκε σε ένα τέτοιο παι­χνίδι που δεν μπορείς να κρυ­φτείς. Γενικώς, όμως, στη ζωή μου έχω μάθει τα πάντα να τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Και το ατύχημα που έχω περάσει με έχει ωθήσει στο να τα βλέ­πω όλα όμορφα και να μη χαλιέμαι με τίποτα μικρό.

Ποια ήταν η πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι που ένιωσες να λυγίζεις;

Η πιο βαριά στιγμή ήταν όταν έχασα τον πόντο στο τελευταίο αγώνισμα και αισθάνθηκα την απομόνωση. Εκεί διαλύθηκα. Πιο πριν, ένιωσα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου την περίοδο που είπα το «ξερνάω» και είχα φτά­σει στο σημείο να βλέπω τον Σάκη σαν εχθρό. Εκεί πραγμα­τικά δεν με αναγνώριζα. Έβλε­πα τα αποσπάσματα και έλεγα «δεν είμαι εγώ».

Η αλήθεια είναι πως είχες εκφραστεί πολύ... γλαφυρά! Το έχεις μετανιώσει;

Απίστευτα. Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει τόσο πολύ και θα άλλαζα στο παιχνίδι.

Ηλίας Μπόγδανος Survivor 4

Συζητιόταν πολύ πάντως το γεγονός πως Σάκης και Μαριαλένα εκμεταλλεύονταν τη σχέση τους για να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μέ­ρος και έρχεται ένας άνθρω­πος που σε ξέρει και τον ξέ­ρεις τόσο καλά, τον αγαπάς και σε αγαπάει, ανεξαρτήτως από το αν είστε μαζί ή όχι, είναι σίγουρο ότι θα πλησιάσει πε­ρισσότερο ο ένας τον άλλο. Εί­ναι λογικό.

Εκεί είσαι τόσο μό­νος σου, που έρχεσαι κοντά με αγνώστους και δένεσαι τρο­μερά μαζί τους. Πόσο μάλλον όταν έρχεται ένας άνθρωπος από τη ζωή σου έξω. Είναι από­λυτα φυσιολογικό. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν τυχεροί που βρέθηκαν στο ίδιο παιχνίδι. Εν­νοείται πως αυτό τους βοήθη­σε, αλλά δεν είναι κακό. Κι εμέ­να, αν τύχαινε να είναι κάποια πρώην μου εκεί, θα με βοη­θούσε.

Εσύ είχες μια πολύ καλή σχέση με την Καρολίνα, με την οποία μπήκατε σχεδόν μαζί στο παιχνίδι.

Αυτό ήταν που μας έφερε κοντά στην αρχή. Βοήθησε πολύ ο ένας τον άλλο αγωνιστικά και όχι μόνο. Σαν αδελφή μου την ένιωσα.

Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μπόγδανου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις εξελίξεις που υπάρχουν με την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής, λίγο καιρό μετά την έξοδό του από το Survivor 4, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται. Οι προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολες, ωστόσο όπως ενημέρωσε ο ίδιος, σήμερα αισθάνεται λίγο καλύτερα.

«Mικρό update: Πρώτη μέρα που νιώθω πολύ καλά. Και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι νοσούντες στον θάλαμο, κάτι το οποίο με γεμίζει πολύ δύναμη. Χωρίς τα τόσα μηνύματα στήριξής σας δε θα είχα την ψυχολογία να το παλέψω τόσο δυνατά. Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Σύντομα κοντά σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στη φωτογραφία που ανέβασε.

Ηλίας Μπόγδανος νοσοκομείο