Που βρίσκεται και τι κάνει 3 χρόνια μετά το Survivor ο Ηλίας Γκότση;

Φωτογραφίες με πρόσωπο του σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Που βρίσκεται και τι κάνει 3 χρόνια μετά το Survivor ο Ηλίας Γκότση;

Ο Ηλίας Γκότσης είναι σίγουρα ένας από τους πιο αγαπητούς και γοητευτικούς πρώην παίκτες του Survivor. Το 2018 έφτασε στον τελικό και κατάφερε να κερδίσει την Κατερίνα Δαλάκα, κατακτώντας τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλό των 100.000 ευρώ. Από τότε ωστόσο, έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ο personal trainer, μετά το ριάλιτι επιβίωσης άνοιξε μαζί με τον αδερφό του Θοδωρή, το δικό τους γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό. Με λίγα λόγια ο 30χρονος συνέχισε να κάνει αυτό που αγαπά.

Μπορεί να μην βρίσκεται λοιπόν στον χώρο των media, ωστόσο είναι λάτρης των... social media. Κάνει καθημερινές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ έχει έναν πλούσιο λογαριασμό και στο Tik Tok με βίντεο και μέσα από το σπίτι του.

Φωτογραφίες του Ηλία Γκότση από το Survivor σήμερα

«Όλοι προσπαθήσαμε να κλέψουμε φαγητό στο Survivor και τελικά η προσπάθεια σε δικαιώνει»

Ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” και αποκάλυψε ότι σχεδόν όλοι έκλεβαν φαγητό στο Survivor.

Ο νικητής του δεύτερου Survivor αρχικά, σχολίασε όλα όσα είδαμε τον τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι επιβίωσης έκανε παράλληλα προχώρησε και σε μερικές αποκαλύψεις αναφορικά με το παιχνίδι.

Ο Ηλίας Γκότσης όταν ρωτήθηκε αν αυτός και η ομάδα έκλεβαν φαγητό πριν ή μετά τον αγώνα, όπως έκανε φέτος η Κάτια Ταραμπάνκο, απάντησε με ειλικρίνεια: "Στα αγωνίσματα υπάρχει μια τεράστια παραγωγή με πολλά άτομα και προφανώς κάπου ήταν τα σκουπίδια τους. Κάπου τα εντοπίζουμε εμείς τώρα.

Δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που κοιτάζουν. Θέλει γρήγορα αντανακλαστικά. Όλοι προσπαθήσαμε και τελικά η προσπάθεια μετρά και σε δικαιώνει.".

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα