Αδημοσίευτη φωτογραφία από το Survivor 4 - Από τη στιγμή που δεν έγραφαν οι κάμερες

Απίστευτο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδημοσίευτη φωτογραφία από το Survivor 4 - Από τη στιγμή που δεν έγραφαν οι κάμερες

Μπορεί το Survivor 4 να έχει τελειώσει εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ακόμα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης, τα οποία ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Το Survivor 4 αποτέλεσε τη μεγάλη επιτυχία της φετινής σεζόν μιας και για το μεγαλύτερο μέρος του, σημείωνε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε μία πτώση καθώς τράβηξε παραπάνω απ' όσο έπρεπε και οι τηλεθεατές κουράστηκαν.

Η Ελένη Χαμπέρη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία εκείνοι και οι συμπαίκτες της από την Μπλε ομάδα ποζάρουν πάνω στο σκάφος που τους μεταφέρει μαζί με τους ανθρώπους της παραγωγής, ενώ πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Κορόμι έδωσε μία «καυτή» συνέντευξη στο περιοδικό YOU.

Το αδημοσίευτο στιγμιότυπο από το Survivor 4

Survivor 4 παρασκήνια

Κλεπτομανής παίκτρια του Survivor 4 - Την έδιωξαν κακήν κακώς από τη δουλειά της

Γνωστό έγινε το σκοτεινό παρελθόν πρώην παίκτριας του Survivor 4. Μπορεί να νόμιζε πως η συμμετοχή της στο παιχνίδι θα την βοηθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα της, λόγω της δημοσιότητας που θα έβλεπε το όνομα της, ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Έκλεψε μάλιστα μέχρι και το αφεντικό της, το οποίος την έδιωξε κακήν κακώς από τη δουλειά.

Όπως γράφει η Espresso, η πρώην παίκτρια που βομβαρδίζει πια το Instagram με σέξι φωτογραφίες πασχίζοντας να αυξήσει τους ακολούθους της, δεν μπορούσε να αντισταθεί στον άλλον της εαυτό. Το ταλέντο της δεν περιοριζόταν στο επάγγελμα με το οποίο προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην!

Κλεπτομανής παίκτρια του Survivor 4

Κάποιοι από τη δουλειά της ήξεραν πως έχει… μακρύ χέρι, πως ήταν μια κλεπτομανής που δεν μπορούσε με τίποτα να καταπνίξει το πάθος της. Δεν ήταν ούτε ένα ούτε δύο τα περιστατικά στα οποία «το ταμείον ήταν μείον» με δική της υπαιτιότητα. Το αφεντικό της την είχε τσιμπήσει να απλώνει χέρι και να τσεπώνει το παραδάκι με αστραπιαίες κινήσεις.

Στην αρχή την έπιασαν και της διαμήνυσαν πως δεν θέλουν το πράγμα να φτάσει μέχρι την Αστυνομία. Εκείνη τους διαβεβαίωσε πως θα καταπνίξει το πάθος της, αλλά μάταια. Μέχρι που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και την έδιωξαν κακήν κακώς, επιλέγοντας να μην την καταγγείλουν. Και να φανταστείτε πως στο «Survivor» κάποιοι παίκτες κατηγορούσαν ως… κλέφτρα μία άλλη, αθώα ψυχή. Πού να ήξεραν ότι στην παρέα τους είχαν μια αιθέρια και λυγερή ύπαρξη που ήταν όντως κλέφτρα στην πραγματική της ζωή, σύμφωνα πάντα με την Espresso.