62χρονος σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός μπαίνει στο Survivor 5

Αυτό κι αν είναι έκπληξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
62χρονος σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός μπαίνει στο Survivor 5

Σε λιγότερο από δυο μήνες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Survivor 5 (δείτε εδώ την ακριβή ημερομηνία) και ήδη το ονόματα που φέρεται να συζητούν με την παραγωγή είναι αρκετά αλλά... αυτό δεν το περιμέναμε! Αποτελεί μεγάλη έκπληξη!

Το όνομά του εξαρχής ακουγόταν για την Φάρμα αλλά να που... πως τα φέρνει η ζωή κι αν βρεθεί κάπου θα είναι τελικά στην Καραϊβική!

Ο Σταμάτης Γαρδέλης στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή αλλά τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα στα σίγουρα! Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθείτε πρώτοι στο youweekly.gr!

Σταμάτης Γαρδέλης Survivor 5

Λίγα λόγια για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981, σε ηλικία 21 ετών, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη Τα τσακάλια. Αμέσως καθιερώθηκε και έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον κόσμο, κυρίως στην νεολαία της εποχής.

Έπειτα ξεκίνησε η ανοδική πορεία στην καριέρα του με πολλές επιτυχημένες εμπορικά ταινίες (κάποιες για τον κινηματογράφο αλλά οι περισσότερες για την αγορά του βίντεο, που βρισκόταν τότε στην χρυσή περίοδό της) όπως Βασικά καλησπέρα σας (Οι ραδιοπειρατές), Ρόδα, τσάντα και κοπάνα, Σατανάδες στα σχολεία, Ταξίδι στην πρωτεύουσα, Καμικάζι αγάπη μου, Οι επικίνδυνοι, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Όταν οι ρόδες χορεύουν, Περάστε φιλήστε τελειώσατε. Έτσι, ο Σταμάτης Γαρδέλης μετατράπηκε σε ποπ είδωλο της δεκαετίας του 1980 και σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής.

Κατά τον ίδιο, εγκλωβίστηκε εν μέρει στους ρόλους αυτούς, γνωρίζοντας την προκατάληψη και την απόρριψη όταν προσπαθούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ασχολούμενος κυρίως με το θέατρο.

Το 2010 - 2011 πραγματοποίησε διπλή επιστροφή στα τηλεοπτικά πράγματα, συμμετέχοντας ως διαγωνιζόμενος στο πρόγραμμα Dancing with the Stars του ANT1 και κάνοντας εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά και του MEGA Μίλα μου Βρώμικα. Συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο του τηλεοπτικού σόου Your Face Sounds Familiar που προβλήθηκε απο τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 την περίοδο Φεβρουάριος-Μάιος 2016