Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με το Survivor 5 - Μόλις έγινε γνωστό

Τι αλλάζει με το ριάλιτι επιβίωσης;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με το Survivor 5 - Μόλις έγινε γνωστό

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την έναρξη της νέας σεζόν του Survivor. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον πέμπτο κύκλο, αν και πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας του (δείτε την εδώ).

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες ενώ μέσα σε αυτή τη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν και τα πρώτα κάστινγκ από την εταιρεία παραγωγής. Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής σεζόν, η ανταπόκριση του κόσμου είναι απλά συγκλονιστική.

Τι αλλάζει με τη νέα σεζόν του Survivor;

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως το Survivor έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν πάρει την απόφαση να επισπεύσουν λίγο την πρεμιέρα.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης θα βγει στον αέρα την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, προκειμένου να ενισχυθεί η prime time ζώνη του καναλιού, μετά τις μη καρποφόρες προσπάθειες του Top Chef και του Big Brother.

Survivor πρεμιέρα

Από την άλλη, στόχος του καναλιού είναι να προλάβει τον ανταγωνισμό και συγκεκριμένα τη Φάρμα, η οποία επιστρέφει πολύ δυναμικά φέτος, με ισχυρό καστ.

Οι τρεις διάσημοι άντρες που έχουν δεχτεί πρόταση!

Η επιστροφή του Survivor, είναι γεγονός! Mάλιστα, αυτή η σεζόν είναι ένα προσωπικό στοίχημα του Τούρκου παραγωγού που θέλει το project να πετύχει μετά την παταγώδη αποτυχία του Top Chef στην συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχές προβάλλεται ήδη στις οθόνες (δείτε το εδώ), ωστόσο η παραγωγή έχει κάνει κάποια μυστικά ραντεβού για τους ανθρώπους που κυρίως θα βρεθούν στην ομάδα των διάσημων.

Κάποιοι θέλουν τον Νάσο Γαλακτερό να έχει δεχτεί πρόταση να βρεθεί στο Survivor, ωστόσο μέχρι τώρα εκείνος δεν έχει απαντήσει. Από τα πρόσωπα που ήδη έχουν δεχτεί πρόταση από την παραγωγή είναι ο.. διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr